Buna,
sunt nou pe aici, si nu am avut timp sa citesc cam tot ce e pe aici.
Sunt novice in ale tenisului, am inceput sa joc de vreo 2 ani dar rarut, o data la 2-3 saptamani merg in IDM cu niste colegi si mai facem un tenis.
M-ar interesa sa imi iau o paleta, si cum nu ma pricem mai deloc in domeniul asta m-am gandit sa iau una gata facuta, din ce am citit pe net am inteles ca te ajuta foarte mult si paleta, si bineinteles trebuie sa exersezi.
cum cu exersatul depinde mult de timpul pe care il pot aloca, cred ca voi ramane tot la stadiul de saptamanal sau la 2 saptamani, asa ca mai ramane macar sa rezolva cu paleta.
Vreau si eu pareri de la voi, eu m-am gandit sa o iau pe asta:
http://www.stiga-tenis.ro/catalog/palet ... r-nct.html
merita sa dau atatia bani pe paleta in conditiile incare eu nu fac performanta?
alegerea am facut-o dupa caracteristicile date de ei.
mentionez ca nu am un stil de joc, si nici nu pot spune ca excelez.
dar totul se castiga prin antrenament.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
sunt nou pe aici, si nu am avut timp sa citesc cam tot ce e pe aici.
Sunt novice in ale tenisului, am inceput sa joc de vreo 2 ani dar rarut, o data la 2-3 saptamani merg in IDM cu niste colegi si mai facem un tenis.
M-ar interesa sa imi iau o paleta, si cum nu ma pricem mai deloc in domeniul asta m-am gandit sa iau una gata facuta, din ce am citit pe net am inteles ca te ajuta foarte mult si paleta, si bineinteles trebuie sa exersezi.
cum cu exersatul depinde mult de timpul pe care il pot aloca, cred ca voi ramane tot la stadiul de saptamanal sau la 2 saptamani, asa ca mai ramane macar sa rezolva cu paleta.
Vreau si eu pareri de la voi, eu m-am gandit sa o iau pe asta:
http://www.stiga-tenis.ro/catalog/palet ... r-nct.html
merita sa dau atatia bani pe paleta in conditiile incare eu nu fac performanta?
alegerea am facut-o dupa caracteristicile date de ei.
mentionez ca nu am un stil de joc, si nici nu pot spune ca excelez.
dar totul se castiga prin antrenament.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Comentariu