Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

recomandare fete pentru lemn Petr Korbel SK 7

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• recomandare fete pentru lemn Petr Korbel SK 7

Buna seara!
    As dori o recomandare avand in vedere ca vreau sa-mi schimb fetele actuale(xiom vega Pro de 2 mm). Paleta are 95g, iar fetele aproape 100g, per total ajungand la 195g. Controlul este foarte bun,spinul acceptabil dar viteza mi se pare cam mica si paleta cam grea. Joc mixt, cam de la 0,5-1 m de masa ,atac de multe ori si din serva, atunci cand se poate,la topsinul pe forehand si backhand simt ca nu agata mingea.
    Nivelul meu de joc este unul mediu,joc de 4 ori de saptamana,de peste 2 ani,in acest rastimp facand si cateva luni de antrenamente
    Ce fete imi recomandati,avand in vedere ca vreau sa-i scad greutatea,sa am un spin si viteza mai buna ? Am inteles ca lemnul este unul destul de rigid, iar daca as pune fete de 1,8 mm, nu ar fi o solutie.
    Va multumesc!
    blade:butterfly korbel SK 7
    FH:victas limber
    BH:rakza 7 soft

Incearca niste mai moi. Densitatea buretelui e mai mica si, implicit, vor fi mai usoare. Ma rog, mai putin Bluefire M2, care sunt grele rau.
    Blog de tenis de masă

Comentariu

Multumesc pentru raspuns, dar in cazul fetelor moi gen rakza 7 soft sau M3, nu scade viteza foarte mult? Ma gandeam la acuda S2,rakza 7, dar nu stiu cat sunt de grele.
      blade:butterfly korbel SK 7
      FH:victas limber
      BH:rakza 7 soft

Comentariu

Fete rapide si usoare sunt cele din seria Stiga Calibra si mai exista si Victas V>01 (cea mai rapida este cea simpla).
        De asemenea, Rakza X Soft ar putea sa fie destul de rapida.
        Blog de tenis de masă

Comentariu

Procesare...
        X