Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
draguto vino sambata la voluntari ca avem oganizat un concurs.nu t-e lua de pe toti "jucatorii gen "tenismenu" care l-e place sa vorbeasca mult. te asteptam (chiru,vaduva,donaetc)
ups deja s-a format o mare cooperativa la care chiru e presedinte.
Mai baieti, daca aveti ceva de impartit, folositi cu incredere mesajele private. Valentin, Clau si FlorinBN va rog sa interveniti. Sunt atacuri la persoana care nu au ce cauta aici.
Mai baieti, daca aveti ceva de impartit, folositi cu incredere mesajele private. Valentin, Clau si FlorinBN va rog sa interveniti. Sunt atacuri la peroana care nu au ce cauta aici.
daaaaa...
cel putin unu trebuie sa dispara de pe forum... !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
ma vasile am vazut ca esti un tip foarte disciplinat si linistit da sa stii ca nu toti sunt ca tine.unii mai au si mancarici la degete si care e problema ta sa spunem?te-a jignit cineva?nu.atunci stai vere in banca ca nu esti avocatul poporului dc sa nu dispari tu de pe forum ca oricum nu cred ca iti simte cineva lipsa.
ups iar am comis-o
ma vasile am vazut ca esti un tip foarte disciplinat si linistit da sa stii ca nu toti sunt ca tine.unii mai au si mancarici la degete si care e problema ta sa spunem?te-a jignit cineva?nu.atunci stai vere in banca ca nu esti avocatul poporului dc sa nu dispari tu de pe forum ca oricum nu cred ca iti simte cineva lipsa.
ups iar am comis-o
nu te cunosc... sau poate te cunosc si nu imi dau seama... dar te-ai simtit cu musca pe caciula
DOMNULE ADMINISTRATOR sincer ne-am cam s?turat de mi?toc?riile acestui individ vă rog să lua?i m?surile necesare. MUL?UMIM.
Este josnic pentru cineva ca la adapostul anonimatului sa-ti reverse cazanul de frustrari cotidiene in dreptul anumitor persoane ale caror calitati umane pot servi drept exemplu multora. ( in acest context ma refer la domnul Ursulean in fata caruia cred ca ar trebui plecate multe capete spre admirare )
[/quote:ur5czp86]
multumesc ! domnule Dragomir ... dar nu e chiar asa...
vorbele alea frumoase le meritati dumneavoastra
eu ma multumesc... oarecum... cu cele de la tenismenu
mai TEN-ismene,ma baiatule cum de faci tu de superi pe toata lumea?
Sti cum esti tu? Nu moare lumea asta sa scape de mine?
In realitate cred ca esti......un ciurli-burli!
Lasa-ne coinace ca esti rasuflat in glume!
Ce faci tu acum cu toata lumea nici pe santier nu s-e mai face!
si uite asa inca unu din asta si va strica reputatia voastra de bucuresteni.Eu cunosc bucuresteni care sunt baieti la locul lor chiar daca sunt mai buni (ma refer la tenis)sunt cu capul pe umeri nu jignesc pe nimeni si pedeasupra vb cu toata lumea.Pe cind acei tipi de pe la voi dau inpresia de atotstiutori si va mai pateaza si imaginea.Cind o sa auzim la vreun cuncurs ca vin bucuresteni .............
pentru cei carei cunosc si ma cunosc tot respectul
a si uitesem domnisoara te asteptam la concursuri
eu ma refeream la oameni inginfati cu nasul pe sus nicidecum nu ma gindeam sa va compar cu cineva.Dar binenteles asa este sunt oameni intre oameni.Deci cu am mai spus nu toti bucurestenii sunt la fel.Eu cunosc bucuresteni de treaba
ps.eu ma refeream la acei oameni care va pateaza(si oricum tu alex nu esti printre ei ptr ca te cunosc)
Daca dai apa la moara cuiva, are proasta impresie ca este amuzant, incearca sa devina si mai amuzant, si fara sa vrea devine patetic, agasant, si multe altele....Eu zic sa nu dam apa la moara ~glumetilor~, sa-i lasam sa vorbeasca singuri ca televizorul. Pana la urma nu vor mai avea semnal, si-i reciclam...Bine ai venit, domnisoara (sau doamna) noua. Aici e o zona cu mult bun simt, nu te lua dupa aparente. Te vei convinge , daca te hotarasti sa ramai in acest `peisaj`.
Nu este deloc frumos ceea ce se intampla.Aceasta domnisoara sau doamna a intrat pe forum sa se informeze despre turnee si a iesit un talmes balmes.In felul asta se va speria de ce se intampla in Amatur.Cine vrea sa mai atace pe cineva sa o faca privat.
Comentariu