Cine credeti ca va fi noul presedinte la F.R.T.M.?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
presedinte la F.R.T.M.....17 nov.2005
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
DISCRIMINARE FATISA SI FARA ECHIVOC
Intrand acum, dimineata, pe pagina oficiala a Federatiei Romane de Tenis de Masa, am vrut sa citesc programele celor 2 canditati, in special pe cel al d-lui Romanescu, pe cel al Otiliei stiindu-l deja.
STUPOARE!!!
Din programul Otiliei e afisata doar prima pagina, in schimb, cel al lui Romanescu ocupa, "binemeritat", vreo 10 pagini.
Ce ziceti de asta?Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
Inseamna ca ceva este in neregula daca din programa Otiliei este prezentata numai prima pagina. Dar eu sper ca Otilia sa castige si cu aceste mici discriminari.Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Oare e coincidenta?
Un articol din ProSport:
"Romanescu a ?mp?r?it echipamente sportive chiar înainte de alegeri
Otilia Bădescu dezaprob? momentul ales de contracandidatul la pre?edin?ia federa?iei, Cristinel Romanescu, pentru distribuirea de materiale sportive către cluburi, pe baza contractului cu COSR. “Dac? ajung acum, cu câteva zile înainte de alegeri (n.r. - 17 noiembrie), nu e fair-play”, a spus Bădescu. “Este o coinciden??”, a replicat Romanescu. în cursa pentru pre?edin?ie, Bădescu este sus?inut? de Roxana Scarlat (scrim?), Marius Urzic? (gimnastic?) ?i Iulian Raicea (tir). (Valentin LUPU)"
Oare chiar sa fie concidenta??!?!
Si un alt articol din Cotidianul:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=2866&art=5964Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
Sintem lipsiti de putere, ce sa facem ? nu cred ca noi putem face ceva.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:30.Procesare...X
Comentariu