Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ce preturi piperate sunt in București. eu joc cu antrenoare de lot divizia A si platesc 25 ron ora, si intotdeauna o ora are cca 90min
Fiecare le stie pe ale lui, dumneavoastra spuneti din punctul dumneavoastra de vedere.
Nimeni nu e obligat sau fortat sa se antreneze cu mine.
In rest numai bine si spor la antrenamente.
O zi buna,
George
Fiecare le stie pe ale lui, dumneavoastra spuneti din punctul dumneavoastra de vedere.
nu am spus-o ca un repros, doamne fereste. fiecare e liber sa isi evalueze timpul cum crede de cuviinta. daca ai clienti inseamna ca meriti banii. am dreptul la o opinie, sper ca nu te superi. in TM, cum am mai spus, dau 25 ron/ora unei antrenoare care are sala, in care se desfasoara doar tenis de masă, robot, mingi si toate cele. din acest punct de vedere diferenta de pret, TM vs Bucvuresti, mi se pare uriasa.
numai bine
lemn Primorac off-
fh xiom sigma euro 2.0
bh xiom yanus df 1.5
nu am spus-o ca un repros, doamne fereste. fiecare e liber sa isi evalueze timpul cum crede de cuviinta. daca ai clienti inseamna ca meriti banii. am dreptul la o opinie, sper ca nu te superi. in TM, cum am mai spus, dau 25 ron/ora unei antrenoare care are sala, in care se desfasoara doar tenis de masă, robot, mingi si toate cele. din acest punct de vedere diferenta de pret, TM vs Bucvuresti, mi se pare uriasa.
numai bine
In "toate cele"intra si sedinta de masaj revigorant inainte si dupa antrenament,sauna.jacuzzi,dus mixt,etc.?Daca da ,sunt si eu interesat de oferta.
numai bine
Vorba lu' Gigi Becali, "Daca ar fi sa ma supar pentru toate prostiile as ajunge la nebuni" :d apropo de robot si
tarifele mele, in afara de faptul ca doritorii care o sa joace cu mine nu o sa mai plateasca masa de joc o sa aiba si posibilitatea sa dea la robot.
Toate cele bune,
NOU!
AI VRUT SA TE ANTRENEZI CU MINE, DAR BUGETUL TE IMPIEDICA ?
AI FI AVUT 40RON/ORA, DAR COSTUL MESEI NU MAI PUTEAI SA IL ACOPERI ? ACUM AI OCAZIA !
INCEPAND DE LUNI 14.06.2010 TARIFELE PERCEPUTE DE MINE INCLUD SI MASA DE JOC ASTFEL INCAT VIITORUL CURSANT NU TREBUIE SA ACHITE DECAT TARIFUL PERCEPUT DE MINE !
DECI INTR-UN ANTRENAMENT CURSANTUL NU PLATESTE, MINGII, MASA, SUPORT MINGII, COSULET PENTRU STRANS MINGII, CI DOAR ACEL TARIF DE 40 RON/ORA. TARIFE INCEPAND DE LA 40RON/ORA.
PENTRU ABONAMENTE SI ALTE DETALII / 0766544295 NU EZITATI SA MA CONTACTATI, PENTRU CINE CHIAR DORESTE SA INVETE, INTOTDEAUNA O SA GASIM O SOLUTIE !
colega, ai ajuns sa fii cel mai scump din bucuresti.
oferta ta parca este luata din promo-ul de la un videochat
Daca nu imi mergea schimbam pretul, dar nu ma plang de clienti
Cine vrea sa dea da, cine nu nu, nu bag mana in buzunarul nimanui.
Atat cer atat iau, nici mai mult nici mai putin, in ce priveste "promo-ul" asa l-am gandit asa l-am pus, nu prea le am cu advertisingul, am facut cum am stiut si eu.
Am reusit sa deschid site-ul intr-un final, de acum inainte cei interesati de antrenoriat si parteneriat pot sa ma gaseasca acolo pentru orice intrebari, detalii unde aveti si un formular.
Multumesc frumos,
Gheorghe Durdun
Pingpongpro.ro http://www.Pingpongpro.ro
Dupa 2 ani pe forum, cu chirie, alaturi de voi, in momente bune si rele, a sosit momentul sa imi fac o casa, asa ca mi-am facut o casa nou nouta pe www.Pingpongpro.ro, incercand sa extind parteneriatul si antrenoriatul in tenisul de masa romanesc, momentan local in București si poate maine poimaine in toata tara.
Eu va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in astia 2 ani si sper sa mai ma lasati si aici cu chirie in continuare :d
Cu multe multumiri,
Gheorghe Durdun
Pingpongpro
Dupa 2 ani pe forum, cu chirie, alaturi de voi, in momente bune si rele, a sosit momentul sa imi fac o casa, asa ca mi-am facut o casa nou nouta pe http://www.Pingpongpro.ro, incercand sa extind parteneriatul si antrenoriatul in tenisul de masa romanesc, momentan local in București si poate maine poimaine in toata tara.
Eu va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in astia 2 ani si sper sa mai ma lasati si aici cu chirie in continuare :d
Cu multe multumiri,
Gheorghe Durdun
Pingpongpro
Salut
Ce inseamna pentru tine "aici cu chirie"?
Multumesc
Valentin
Comentariu