Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar Lemn Butterfly Primorac OFF--+ fete Raksa 7 soft 2mm

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Cumpar Lemn Butterfly Primorac OFF--+ fete Raksa 7 soft 2mm

Salutare tuturor.
    Vad ca exista multi vanzatori activi in aceasta comunitate,si dupa ce am cautat pe toata aria de bursa si nu numai, m-am gandit ca ar fi mai simplu sa spun ce vreau ,si asa poate gasesc mai usor.
    Ma intereseaza un lemn Butterfly Primorac OFF-,la maner nu sunt sigur,cred ca FL ar fi ok, Nou sau SH ,dar sa fie ok.
    Pe lemn vreau sa pun niste fete Raksa 7 soft,astea am vazut ca se gasesc mai usor,dar daca are cineva la un pret bun e foarte bine.(doar fete noi )
    Multumesc
    Blade: - Andro Temper Tech FH: Rasanter R47 , BH: Tenergy 64

am eu primorac de vanzare 110 lei banii in cont , ms
    poze lemn

http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...b-PRIMORAC-OFF
    Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Postat în original de Mihai BT Vezi post
      am eu primorac de vanzare 110 lei banii in cont , ms
      poze lemn

http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...b-PRIMORAC-OFF
      Salut. Multumesc dar as prefera sa il si vad inainte de al cumpara,cum tu esti din Bacău,nu cred ca se poate.
      Probabil ca va fi cineva in București -Ilfov care are. Daca nu......vorbim.
      Ultima editare de claudiu2525; 17.oct.2015, 20:33.

Comentariu

lemnul arata ca in poze !!!nu are defecte , bft

Comentariu

Claudiu, in aceasta comunitate sunt oameni seriosi care tin la reputatia lor si multi ne bazam pe increderea dintre noi.
          Daca Mihai iti trimite lemnul si nu e cum spune el, adica impecabil si fara lovituri il poti trimite inapoi si nu pierzi niciun banut.
          Bafta in continuare!!
          Blade Buterfly Apolonia Tiago
          FH Tenergy 80
          BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de Nomak Vezi post
            Claudiu, in aceasta comunitate sunt oameni seriosi care tin la reputatia lor si multi ne bazam pe increderea dintre noi.
            Daca Mihai iti trimite lemnul si nu e cum spune el, adica impecabil si fara lovituri il poti trimite inapoi si nu pierzi niciun banut.
            Bafta in continuare!!
            Nu vreau sa fiu inteles gresit. Nu de incredere e vorba, dar fiind prima paleta pe care o fac in acest fel,din bucati,am unele "dileme".
            Pe de alta parte ,el cere 110 ron,la care daca mai pun si transportul,ajungi aproape de pretul de nou. Livrindul personal nu platesti nimic in plus.

- - - Actualizat - - -

Am rezolvat cu Mihai pana la urma,il astept sa vina acum.
            Multumesc
            Ultima editare de claudiu2525; 18.oct.2015, 09:09.

Comentariu

Probabil ca mihai ?ți asigură transportul dacă ?i pui banii în cont.
              FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

exact , i-am explicat ca nu plateste transportul , il platesc eu daca depune banii in cont !!!

Comentariu

Am ridicat astazi pachetul de la posta. Cand l-am deschis,am avut placuta surpriza sa vad ca am primit o paleta in toata regula.
                  Impreuna cu lemnul,care este ok, Mihai mi-a lipit si niste fete Yasaka Mark V soft,folosite evident,(probabil ca nu mai avea ce face cu ele ,nu cred ca ar fi vrut sa imi ascunda ceva defecte ale lemnului ),care pot fi folosite o perioada.
                  Asadar,problema rezolvata.

Comentariu

Sa o stăpânești sănătos !!! Si la multe victorii !!!

Comentariu

Postat în original de claudiu2525 Vezi post
                      Am ridicat astazi pachetul de la posta. Cand l-am deschis,am avut placuta surpriza sa vad ca am primit o paleta in toata regula.
                      Impreuna cu lemnul,care este ok, Mihai mi-a lipit si niste fete Yasaka Mark V soft,folosite evident,(probabil ca nu mai avea ce face cu ele ,nu cred ca ar fi vrut sa imi ascunda ceva defecte ale lemnului ),care pot fi folosite o perioada.
                      Asadar,problema rezolvata.
                      Pai vezi Claudiu ca se poate merge si pe incredere si e totul ok.
                      Bafta cu noua paleta
                      Blade Buterfly Apolonia Tiago
                      FH Tenergy 80
                      BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de Nomak Vezi post
                        Pai vezi Claudiu ca se poate merge si pe incredere si e totul ok.
                        Bafta cu noua paleta
                        In vremurile pe care le traim,destul de rar din pacate.

Comentariu

Procesare...
                        X