Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand fețe andro

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand fețe andro

Vand fete andro rasant grip folosite cam 3 saptamani stare ft buna ( doar ca cea rosie e ciupita sus ) 200 lei ....si o paleta completa lemn andro temper tech off + si fete rasant grip ( fetele sunt mai uzate ) 130 lei . Poze trimit in privat . Multumesc

Trimite la fiecare user in privat poze !
    Glumesc ..
    Dimensiuni..!?
    Grosime burete ?
    Poze in privat macar mie..
    Ce lipici au pe burete ?
    OVTCHAROV CARBOSPEED
    BLUEFIRE M1
    BLUEFIRE M1

Comentariu

Salut ... Poze nu pot atasa pt ca intru doar de pe telefon ... Nu am alt dispozitiv ( imi cer scuze ) . Catalin lasa-mi nr tau de tel pe privat si iti trimit toate informatiile . Multumesc

Comentariu

Andro Grip ma inteteseaza si pe mine,,,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comentariu

Postat în original de Andrei Hodis Vezi post
          Salut ... Poze nu pot atasa pt ca intru doar de pe telefon ... Nu am alt dispozitiv ( imi cer scuze ) . Catalin lasa-mi nr tau de tel pe privat si iti trimit toate informatiile . Multumesc
          andrei incearca aplictia whatsApp faci poze cu tel si trimti poze doritorilor care au instalata aplicatia ,,, success!
          DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Fetele andro se retrag de la vanzare pt ca fac schimb ... Ramane doar paleta complecta cu fetele mai uzate .

Comentariu

ce maner are lemnul andro temper tech+ ?

Comentariu

Maner fl ..dar e smirghelit pe o parte ...😁

Comentariu

Procesare...
                X