Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Concurs intre medici?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Re: Concurs intre medici?

Postat în original de dr.Toma
    Da, aici cred ca sunt si eu de acord, este suficient B, cel putin deocamdata. Poate ca in felul asta se mai inscriu cativa... Haideti, curaj, mai sunt mai piutin de 2 saptamani...
    PS- Atentie, dl. cu priza tok este in mare forma
    am vazut
    Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
    Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Timpul se scurge iar noi nu stim exact cati vom veni la acest concurs.Cum nu ne putem bate joc de organizarea si ospitalitatea domnului Dragomir al carui suflet mare deja il stim cu totii propun inca odata ca fiecare sa isi anunte prezenta la primul concurs organizat cadrelor sanitare care va avea loc pe 6 iunie.Multumesc.
      1 Bocaniala Norocel
      Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

cine-i organizatoru acestui turneu ?
        sa anunte frumos intr-un topic separat ,
        cei care au drept de participare , sa anunte , daca vin , pe forum sau telefonic ,
        mie inca nu mi-e clar daca am dreptu sa particip , si daca da , atunci poate veni si fiul meu sau numai sotia ???
        Blade: SCHLAGER CARBON OF+
        FH: Tenergy 05 FX
        BH: Tenergy 05 FX

Comentariu

VASILE,tu ai "stangu" sa participi.Ce nu-ti este clar?Daca esti ACTIV in functie de asistent veterinar ai drept de participare dar nu uita sa vii si cu dovada ca lucrezi in prezent in aceasta functie(stat de plata,fluturas de salar,dovada platii la banca,etc.
          Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
          Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

nu sunt activ in domeniu .....

Comentariu

dar cine-i organizatoru acestui turneu ?

Comentariu

Postat în original de noro
                Timpul se scurge iar noi nu stim exact cati vom veni la acest concurs.Cum nu ne putem bate joc de organizarea si ospitalitatea domnului Dragomir al carui suflet mare deja il stim cu totii propun inca odata ca fiecare sa isi anunte prezenta la primul concurs organizat cadrelor sanitare care va avea loc pe 6 iunie.Multumesc.
                1 Bocaniala Norocel
                Subscriu!
                Am discutat marti seara si cu dnul dr. Toma (pe care il putem considera organizator, nu? ) si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa-i dam dnului Dragomir (care este de asemenea organizator ) cateva detalii exacte.
                In principiu: turneul va fi cotat ca B, taxa de participare va fi in jurul sumei de 50 ron, mesele rezervate vor fi in numar de 5 (propun etajul superior - pentru a nu bloca fara rost toata activitatea salii - prevad o participare a maxim 30 de oameni), ora de prezentare la sala 9:00, doar cupe si diplome, nu neaparat premii (propun inclusiv diplome de particpare pentru toata lumea este doar prima editie, nu?), iar pentru restul detaliilor legate de masa si protocol, promit sa trec in aceasta seara pe la sala si sa le discutam pe indelete cu dnul Paulica.
                Astazi dau si raspunsul a inca 2 potentiali participanti (astia 2 parca ar fi fete mari - se lasa mai greu , dar sper sa-i conving ).
                DHS Hurricane King
                XIOM Vega Pro 2.0
                XIOM Vega Pro 2.0

Comentariu

Cotati-l ca B doar pe acesta,urmatorul bagati-l A,apoi A+.Acum e momentul propice,cat se opereaza Florin de menisc si apoi are perioada de recuperare
                  of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Postat în original de cata_60
                    Cotati-l ca B doar pe acesta,urmatorul bagati-l A,apoi A+.Acum e momentul propice,cat se opereaza Florin de menisc si apoi are perioada de recuperare
                    Da da da,
                    Nu e corect sa se coteze ca turneu B, sa sa se ofere puncte in clasament, atata timp cat sunt restrictii de participare, la modul asta...
                    Timo Boll Forte
                    Tenergy 05 2.1 black
                    Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Postat în original de narova
                      Postat în original de cata_60
                      Da da da,
                      Nu e corect sa se coteze ca turneu B, sa sa se ofere puncte in clasament, atata timp cat sunt restrictii de participare, la modul asta...
                      Se poate inregistra ca turneu B, daca va fi anuntat pe site si daca numarul participantilor va depasi 10.
                      Domnii medici doresc sa-si cunoasca valoarea si sa organizeze un turneu specific, e dreptul lor, iar AmaTuR, ca organizator de turnee de masa poate ingloba si turnee specifice, cum sunt cele de veterani, sau cele pe diferite profesii. Asta numai daca organizatorul doreste, si daca respecta conditiile cerute de regulament.
                      Unitatea se poate face si prin diversitate (cam complicata exprimarea, dar necesara) si scapam si de monotonia unor concursuri sablon.
                      Gluma cu turnee A si A+ am gustat-o, dar parca e un pic rautacioasa.

Comentariu

Diplomele ar trebui sa contina elemente reprezentative pentru casta medicilor, un ferastrau pentru ortopezi, cleste pentru dentisti, ciocan pentru anestezisti ... si alte minunatii ale tehnicii moderne.
                        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Linkul www.amatour.filo.ro a fost inlocuit cu www.amatur.ro sau tenisdemasa.amatur.ro
                          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
                            Diplomele ar trebui sa contina elemente reprezentative pentru casta medicilor, un ferastrau pentru ortopezi, cleste pentru dentisti, ciocan pentru anestezisti ... si alte minunatii ale tehnicii moderne.
                            Si organizatorul trebuie sa asigure asistenta medicala, daca Doamne- fereste, isi scranteste cineva piciorul, sau il doare maseaua, sau...

Comentariu

Trecand peste micile rautati da mai sus, inerente in opinia mea, raman la convingerea ca se poate trai in general si fara a spune NU din start la tot si in orice circumstanta, si mai ales fara a gandi asta. Ma rog, asta este o alta discutie si nu isi are locul aici.
                              Trecand si peste faptul ca factura mea de telefon va depasi 500 ron (ai dracului doctorii astia se lasa mai greu ) din Galați vin urmatorii prieteni medici:
                              1. Vasilache Gicu
                              2. Julea Ionel
                              3. Lovin Ciprian
                              4. Segal Mugur
                              5. Blajovan Mircea
                              6. Petrea Alecu
                              7. Buture Grigore
                              8. Similachi Ciprian
                              9. Iofcea Razvan
                              10. Gogot Mugur
                              Lista se va mai intregi cu minim inca doi, de care nu dau sub nici o forma!
                              P.S. Asa cum am vorbit si la telefon, dle Dragomir trec dupa orele 20:00 pe la sala si cu siguranta vom gasi o rezolvare la toate mici amanunte
                              DHS Hurricane King
                              XIOM Vega Pro 2.0
                              XIOM Vega Pro 2.0

Comentariu

Postat în original de Dragomir Paul
                                Postat în original de ursuleanvasile
                                dar cine-i organizatoru acestui turneu ?
                                Ti-as raspunde nene dar se pare ca inca nu se stie ce se vrea cu exactitate si asta este doar in detrimentul dumneavoastra ...
                                sa inteleg ca pot sa ma inscriu linistit la falticeni

Comentariu

cine-i organizatoru acestui turneu ?
                                  sa anunte frumos intr-un topic separat ,
                                  cei care au drept de participare , sa anunte , daca vin , pe forum sau telefonic ,
                                  mie inca nu mi-e clar daca am dreptu sa particip , si daca da , atunci poate veni si fiul meu sau numai sotia ???
                                  cine imi da raspuns
                                  evident ...organizatoru

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
                                    O idee generoasa dar periculoasa in acelasi timp
                                    Daca doamne fereste unul din cadrele medicale participante lucreaza la o banca de sperma, ce element reprezentativ ar trebui sa contina diploma lui? Mai ales daca respectivul vrea s-o inrameze si s-o puna in birou, pe perete, la loc de cinste?
                                    of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

domnule Toma ,
                                      nu e corect sa organizati un turneu care sa il lasati in grija domnului DRAGOMIR

Comentariu

Postat în original de Dragomir Paul
                                        domnule Toma ,
                                        nu e corect sa organizati un turneu care sa il lasati in grija domnului DRAGOMIR
                                        Il intelegem nea' Vasile pentru faptul ca este uneori ocupat pina peste cap ...
                                        Te asteptam ..
                                        sa inteleg pana la urma ca am dreptu sa particip...
                                        o sa ma inscriu in noul topic
                                        vin cu sotia ... companie
                                        si fiul meu numai daca are dreptu sa joace...
                                        parca-l vad pe doctoru prza-tok ca e impotriva ii este frica mai tare de fiul meu decat de mine dar noi jucam separat de doctori...s-o lasam asta ca o gluma .
                                        daca nu are dreptu fiul meu, nu e suparare , vin doar cu sotia.
                                        domnule DRAGOMIR sa-mi scrieti daca are dreptu la joc fiul meu ...multumesc !

Comentariu

Procesare...
                                        X