Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Concurs intre medici?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Re: Concurs intre medici?

Norocel, cred ca o sa faci o surpriza foarte placuta in acest concurs. Succes Poate Durdun sa te incurce putin.
    blade - JOO SE HYUK
    rubbers - XIOM VEGA PRO & long pimples frictionless

Comentariu

eu nu lucrez in domeniu medical dar am diploma de veterinar...
      Blade: SCHLAGER CARBON OF+
      FH: Tenergy 05 FX
      BH: Tenergy 05 FX

Comentariu

Atunci vino cu ea la tine
        Serios, cred ca in acest caz ar putea sa intre si el (desi nu-mi prea convine ) Poate ca-mi iau si eu revansa Este cineva impotriva? La participarea lui Vasile, zic, nu la revansa...
        Iulian Toma

Comentariu

DA,eu sunt impotriva deoarece nu se incadreaza in titlul concursului nostru.Este vorba de medici care in prezent isi exercita aceasta functie si propun ca cei prezenti sa se prezinte cu o dovada in acest sens care sa ateste calitatea de MEDIC (uman,stomatolog,veterinar.).La fel si in cazul asistentilor medicali.asta pentru a risipi orice suspiciune sau contestatie.
          Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
          Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

Postat în original de PRIZA TOK
            DA,eu sunt impotriva deoarece nu se incadreaza in titlul concursului nostru.Este vorba de medici care in prezent isi exercita aceasta functie si propun ca cei prezenti sa se prezinte cu o dovada in acest sens care sa ateste calitatea de MEDIC (uman,stomatolog,veterinar.).La fel si in cazul asistentilor medicali.asta pentru a risipi orice suspiciune sau contestatie.
            Eu nu vreau sa ma bag, dar rasfoiam si eu pe aici si am vazut mesajul dvs, nu iau apararea la nimeni, dar daca omul are diploma de medic veterinar de ce sa nu participe, diploma ii ofera posibilitatea sa lucreze oricand in domeniul medical, el are aceasta calificare...., daca nu a lucrat in domeniu, sau a lucrat si s-a lasat, asta nu inseamna ca nu este medic veterinar
            Sper ca ati glumit cu acest mesaj....
            Lasati omul sa joace, va e frica de el?
            Am expus o opinie, nu loviti in mine..
            Timo Boll Forte
            Tenergy 05 2.1 black
            Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Vreti sa castigati tot...mai..mai..mai...
              Timo Boll Forte
              Tenergy 05 2.1 black
              Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Te-ai bagat si tu ca musca-n lapte.Nu te priveste acest subiect.Sa precizeze el daca este MEDIC veterinar sau ASISTENT veterinar si sa aduca dovada respectiva,cum de altfel am s-o fac si eu.Daca se incadreaza in grupele afisate,are drept de joc.(si nu-mi este frica de el,trebuie sa fim corecti unii fata de altii).
                Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
                Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

Postat în original de dr.Toma
                  Mea culpa, am lasat putin in paragina subiectul asta pe forum (probabil ca protocolul de la Reghin a fost de vina? )
                  Dupa concursul de ieri de la Galați apar cu mult asteptata lista preliminara, pe care o adaug si in primul mesaj de pe topic, pentru a fi cat mai vizibila. Rog confirmari de participare si, sper eu, completari (cat mai multe )
                  Doctori:
                  1. Ciobanu Gabriel Vatra Dornei
                  2. Dragomir Paul Galați
                  3. Toma Iulian Brăila
                  4. Peiov Petru Timișoara
                  5. Gogot Mugur Galați
                  6. Stolearenco Igor Galați
                  7. Vulpe Gheorghe Brăila
                  8. Szocs Reka TgMureș
                  9. Ene Costica Brăila
                  10. Ursulean Vasile Straja (sigur este veterinar?)
                  11. Sacagiu Radu Iași
                  12. Iurco Nicolae Reghin
                  13. Stoica Dan? București?
                  Asistenti & Co
                  1. Durdun George București
                  2. Dinu Gheorghe București
                  3. Norocel? Galați
                  Eu nu sunt asistent medical , sunt un amarat de brancardier, defapt nici nu prea stiu daca e cadru medical, neavand nici un curs de specialitate, cu toate ca lucrez de 3 ani in domeniu :P
                  Dl. Priza Tok aveti pm.
                  O seara buna tuturor.

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                  www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                  https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
                  Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original

Comentariu

Te-ai bagat si tu ca musca-n lapte.Nu te priveste acest subiect.Sa precizeze el daca este MEDIC veterinar sau ASISTENT veterinar si sa aduca dovada respectiva,cum de altfel am s-o fac si eu.Daca se incadreaza in grupele afisate,are drept de joc.(si nu-mi este frica de el,trebuie sa fim corecti unii fata de altii).
                    MAI EXISTA ASTFEL DE OAMENI????
                    Blade-Darker speed 90
                    Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                    Bh- Testing

Comentariu

lui doctoru PRIZA TOK ii este frica cateodata de unii mai slabi ca el dar ii vine greu sa recunoasca

Comentariu

astea........merge ???
                        daca nu.........nu e suparare...
                        .................va ofer o floare...
                        (din avatar)

Comentariu

Intru aproape zilnic pe acest site si,curios,deschid repede sectiunea Amatur,sa vad ce concursuri se mai fac,ce rezultate au mai fost,s.a.m.d.Cand colo,de multe ori gasesc posturi la un topic care intereseaza pe 1% din participantii din Amatur (adica vreo12 doctori+ 3 asistenti,din totalul de 1800 participanti),un topic referitor la o casta orgolioasa,dupa cum se poate constata din ce scrie aici.
                          Mutati-va fratilor la alta sectiune,pentru ca la Amatur n-are ce cauta.Aveti la dispozitie "Discutii generale" sau Competitii".lasati-ne pe noi amaratii de pacienti in pace,ca vrand nevrand trebuie sa accesam topicul pt a-l putea marca drept citit.
                          Daca nu stiti cum,rog pe unul din administratori sa faca acest lucru.Multumesc!
                          of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Asa este, nu ma priveste acest subiect, dar nu m-am bagat ca musca in lapte, forumul este public, (am scris ca mi-am expus o opinie, sa nu loviti in mine), de aceea daca ati fi citit cu atentie ce am scris eu probabil ca nu v-ati fi iritat asa...
                            Una peste alta, si-a pus omul diplomele pe forum, deci are calificarea de veterinar, asa ca...
                            din punctul meu de vedere subiectul acesta este inchis....Mult succes la concurs domnule doctor, si puteti sa primiti pe cine vreti....dar neaparat sa luati locul 1...
                            LA REVEDERE!!
                            PUNCT!
                            Timo Boll Forte
                            Tenergy 05 2.1 black
                            Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Sper ca discutiile de la concursul de la Brașov (si de pana atunci, doar de asta exista internetul si acest forum) sa ne permita sa avem raspunsurile la toate aceste intrebari.
                              Totusi, am si eu un of: lista asta cu participantii este mult prea subtire fata de ceea ce mi-am imaginat (si mi-am propus) eu. De exemplu, la Valeni (sau Moreni, au fost unul dupa altul si le cam incurc... varsta...) am vorbit cu mai multi medici si asistenti medicali (cineva de la ambulanta, care parea f interesat de idee...) si la fel si la Reghin, unde am vorbit cu un coleg, rezident, din Cluj. Ma surprinde faptul ca nu-i vad si pe forum, desi au promis ca vor interveni.
                              As vrea sa fiu bine inteles, nu fac aceste demersuri pentru a castiga si eu un concurs si nici dl. Paul Dragomir nu s-a oferit sa-l organizeze din lipsa de ocupatie (ba chiar dimpotriva, va asigur). Am sugerat organizarea acestui concurs pentru ca mi s-a parut o idee buna, am acceptat ideea de a face 2 grupe (medici si restul celorlalti din domeniu) pentru ca, la urma urmei, mi s-a parut posibil si asa, dar lipsa asta de alte opinii ma face sa simt putin disconfort... Ori nu intereseaza si pe altii, ori nu mai este nimeni altul dispus sa participe... sau poate ca am avut eu halucinatii si am vorbit singur... Nu stiu ce sa mai cred.
                              Termenul-limita se apropie, haideti si voi, care mai sunteti potential implicati, chiar si un "NU" este un raspuns (desi, sincer sa fiu, sper sa fie "DA")...
                              Iulian Toma

Comentariu

Din Galați, dupa tratative si "lobby" intens :
                                Vasilache Gicu - medic
                                Julea Ionel - medic
                                Lovin Ciprian - medic
                                In cateva zile (sper) ca lista sa se intregeasca cu inca 2-3.
                                DHS Hurricane King
                                XIOM Vega Pro 2.0
                                XIOM Vega Pro 2.0

Comentariu

multumesc d-nului mugur ca a convins "trilogia"de la spitalul judetean sa participe la acest concurs.i-as dori in grupa mea pentru ca macar aici eu sa cant si ei sa danseze
                                  Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

Cred ca mai degraba se poate vorbi de trio, decit de trilogie... dar ma rog... le transmit mesajul tau "razboinic", daca tii neaparat!
                                    Cand doresti sa le transmit, zilele astea sau saptamana viitoare... ori poate dupa concurs?
                                    DHS Hurricane King
                                    XIOM Vega Pro 2.0
                                    XIOM Vega Pro 2.0

Comentariu

cu o zi inaintea concursului.sa nu aiba timp sa studieze dvd-urile cu mine...
                                      Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

acu am pus si eu mina pe net.....si vin sa-l incurajez pe noro ...si sa facem echipa noroman
                                        manuel mitu - galati
                                        xzq
                                        t05fx
                                        t05fx

Comentariu

Va doresc un concurs cat mai rapid, cel mai tare doctor in tenis de masă sa castige si sa inchideti acest subiect in care n-au voie amatorii fara diplome de doctori, veterinari, asistenti, brancardieri ... sa se bage decat eventual ca "musca-n lapte".
                                          blade - JOO SE HYUK
                                          rubbers - XIOM VEGA PRO & long pimples frictionless

Comentariu

Postat în original de vladimir
                                            Va doresc un concurs cat mai rapid, cel mai tare doctor in tenis de masă sa castige si sa inchideti acest subiect in care n-au voie amatorii fara diplome de doctori, veterinari, asistenti, brancardieri ... sa se bage decat eventual ca "musca-n lapte".
                                            Am stat si m-am gandit si mai bine las acest concurs care cu siguranta va fi frumos, numai medicilor.
                                            Poate am sa vin la galati, dar nu ca participant ci ca vizitator.
                                            Multumesc tuturor, pentru acordul de a participa dar e mai bine sa nu, si mai frumos.
                                            George,

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                                            www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                                            Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original

Comentariu

Va urez succes si un concurs cat mai reusit!
                                              Va propun ca in clasamentul general AmaTuR turneul D-vs sa fie inregistrat ca turneu B, cu punctajul aferent, iar in clasamentul separat al medicilor din Amatur, la punctajul actual din clasamentul general sa se adauge punctajul unui turneu A+. Il rog pe Florin sa ne spuna daca poate introduce o astfel de optiune in programul clasamentului.

Comentariu

Pot introduce o coloana cu punctele turneului B-medici (astea se vor aduna in clasamentul general Amatur) si o coloana cu punctele turneului A+ (medici) care se vor aduna, intr-o alta coloana, la punctele deja existente ale medicilor.
                                                Apoi cu un buton se poate face o filtrare/sortare pentru a vedea clasamentul medicilor.
                                                Daca se doreste se poate face la fel si pentru pescari/gurmanzi etc, dar numai daca dovedesc cu acte in regula ca fac parte din categoria respectiva
                                                TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Florine, cred că deja pierzi destul timp cu clasamentul actual,peste 3 luni vor dori ?i ingineri,pescarii etc.Este o ini?iativ? frumoas? care se poate puncta ca - B.Cred că ne vom complica cu puncte pe profesii.
                                                  Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower

Comentariu

Da, aici cred ca sunt si eu de acord, este suficient B, cel putin deocamdata. Poate ca in felul asta se mai inscriu cativa... Haideti, curaj, mai sunt mai putin de 2 saptamani...
                                                    PS- Atentie, dl. cu priza tok este in mare forma
                                                    Iulian Toma

Comentariu

Procesare...
                                                    X