Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce fete merg pentru un lemn: Xiom Absolute Carbon Control?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ce fete merg pentru un lemn: Xiom Absolute Carbon Control?

    De preferat niste fete,care sa-si pastreze calitatile, lipite fiind cu solutie pe baza de apa. V-as ruga sa precizati si ce grosime a fetelor recomandati,pentru un jucator mediu.
    Multumesc!

  • #2
    Re: Ce fete merg pentru un lemn: Xiom Absolute Carbon Control?

    Salut, eu am lemn xiom stradivarius care e mai rapid ca cel de control de la xiom ...(pt mine lemnul e putin cam rapid pt jocul meu) si mi s-a parut mai bune xiom omega 3 european version de 2.0 grosime (2.0 grosime e cel mai recomandat pt un control mai bun decat cele de grosime max care sunt mai greu controlabile orice tip de fata ar fi) au mai mult control si un feeling mai soft-mediu si nu sunt asa de hard fata de exemplu xiom zeta care se simt mai hard versiunea europeana de 2.0, eu tot cu solutie pe baza de apa am lipit xiom i-bond si sare bine si fetele sunt de calitate par si rezistente in timp...si sunt fete facute pt sol pe baza de apa.. daca ai lemn xiom incerca si fete tot xiom parerea mea, am observat ca se impaca mai bine.
    Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
    Fh: Xiom Omega II euro black
    Bh: Xiom Omega I euro max red
    Glue: Xiom i-bond
    http://www.okclub.lx.ro

    Comentariu


    • #3
      Re: Ce fete merg pentru un lemn: Xiom Absolute Carbon Control?

      Multumesc pentru raspuns,dar as vrea sa iau un lemn Xiom Absolute Carbon Control... Sper ca profesionistii sa imi dea niste idei in privinta fetelor...

      Comentariu


      • #4
        Re: Ce fete merg pentru un lemn: Xiom Absolute Carbon Control?

        Am avut Xiom Control OFF- si Xiom Control ALL+. Personal am observat ca Aramid-Carbonul nu-mi convine deloc si nu-mi da "control", dwell time-ul fiind foarte redus. Am acum un Xiom Power 2 care in ciuda vitezei si a carbonului diferit, are un control si o stabilitate mult mai buna. E drept am pus pe el fete moi de tip Mark V 30 sau Donic Sonex JP Gold.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

        Comentariu

        Procesare...
        X