Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din pacate calculatorul mi-a jucat o festa azi si nu a vrut sa functioneze! O sa pun momentan doar primele 4 locuri de la fiecare categorie si revin mai tarziu cu detalii.
Seniorul Turneului: Sufletel Emil sr.
Categoria 40-50 ani:
1. Enciu Alex
2. Badescu Viorel
3. Ceacarascu Cristian
4. Dascalasu Viorel
Categoria 50-60 ani:
1. Iancu George
2. Trocan Nicolae
3. Toma Florin
4. Dumitrescu Cornel
Categoria 60-70 ani:
1. Mihaila Aurel
2. Cazacu Gelu
3. Darmaz Ion
4. Coman Emil
Categoria peste 70 ani:
1. Pietris Nicolae
2. Brehariu Eugen
3. Arsenie Mihai
4. Pauna Gheorghe
5. Rizescu Gheorghe
6. Vrasti Mircea
7. Mustata Eugen
8. Sufletel Emil sr.
Ultima editare de Sorin Botirca; 21.nov.2015, 14:42.
Din pacate calculatorul mi-a jucat o festa azi si nu a vrut sa functioneze! O sa pun momentan doar primele 4 locuri de la fiecare categorie si revin mai tarziu cu detalii.
Seniorul Turneului: Sufletel Emil sr.
Categoria 40-50 ani:
1. Enciu Alex
2. Badescu Viorel
3. Ceacarascu Cristian
4. Dascalasu Viorel
Categoria 50-60 ani:
1. Iancu George
2. Trocan Nicolae
3. Toma Florin
4. Dumitrescu Cornel
Categoria 60-70 ani:
1. Mihaila Aurel
2. Cazacu Gelu
3. Darmaz Ion
4. Coman Emil
Categoria peste 70 ani:
1. Pietris Nicolae
2. Brehariu Eugen
3. Arsenie Mihai
4. Pauna Gheorghe
5. Rizescu Gheorghe
6. Vrasti Mircea
7. Mustata Eugen
8. Sufletel Emil sr.
Felicitari organizatorilor si participantilor pentru acest turneu reusit! La categoria 50-60 ani, (unde am jucat si eu, cu foarte putin succes) au fost 2 grupe, una de 5 si alta de 6 jucatori. Fiecare grupa a jucat la 2 mese, asa ca s-a jucat la foc continuu. De aceea nu am putut face poze decat dupa ce s-au terminat grupele. Iata prima parte a imaginilor surprinse.
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Cand am vrut sa postez si a doua parte a imaginilor s-a intrerupt curentul, calculatorul este pe UPS dar reteaua de internet nu. Deci .... urmeaza imaginile ramase si Dumnezeu sa ne ajute sa venim si la Turneul veteranilor de anul urmator fara sa lipseasca nimeni!
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Trofeul Veteranilor a fost un turneu deosebit. Spre deosebire de alte turnee din circuit, unde unii dintre concurenti dau frau liber nervozitatii, aceasta competitie a fost dominata de un fair play total. A fost o atmosfera destinsa si, toti (amaturisti, openisti si profesionisti) ne-am bucurat de acest sport minunat care este tenisul de masa. Amaturul este panaceu pentru multi dintre noi si asta se vede cel mai bine la cei de la categoria 70+; sa speram ca asa va si ramane pentru multa vreme de acum incolo.
Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi la turneele urmatoare!
Comentariu