Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumim tuturor pentru participare, felicitari castigatorilor ... au fost multe meciuri interesante, iar unele chiar foarte interesante ... vazute prin prisma rezultatelor ...
Va mai asteptam si alta data
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
...Mai Bogdane.....nu-i frumos ce faci........dupa ce ne-ai confiscat cupele:mie si lui Emi.......acuma vad ca ai mers la Florin sa i-o confisti si lui.......(ce-o sa zica Nistor.......!!!)
P.S vad ca ai reeditat finala cu Bogdan de la Oradea de anul asta......adica Bogdan contra Bogdan....din care a castigat din nou...ursu...........
....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015 Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Da Mariusica ai dreptate, am jucat foarte bine, m-am autodepasit, sincer am cedat fizic dupa superioare, dar am fost sustinut de Oravita si de multi altii si am tras de mine, nu m-am asteptat sa castig. A fost un turneu de exceptie, valori foarte mari, rasturnari de situatie, intr-un cuvant: CRIMINAL
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Așadar Westu'l Fruntcea!!Ne bucuram Bogdane ca ne-ai simțit alături de tine!! Și de fiecare data, Trupa de la Oravita vă venii cu mare drag la asa Turnee,unde ne-am simțit minunat alături de colegii noștrii din Amatur și ne susținem reciproc!! Am cunoscut și recunoscut colegi la masa de joc cu care am avut plăcerea reîntâlnirii!! Eu, Put Gabriel vreau s-al felicit pe S?ngeorzan Bogdan ptr cele 2 partide minunate avute împreună!! Mulțumim tuturor celor care ne-au bătut sau am fost bătuți..Organizatorilor Apian Florin Și Nistor Dorel care ne-au ajutat cu locația și organizarea ireproșabila..Și sa nu uitam Moldova prin Moro și ai lui!! Va salutam pe toți și sa ne vedem cu bine la următoarele turnee!!
FELICITARI celor de la vatra dornei,d-lui Marcu Vasile care a deplasat un lot valoros si de perspectiva pt tenisul din zona dornelor.Felicitari lui Firu caruia orele de antrenament ii fac bine si antrenorul de mana stanga cu priza-toc are ochi de vultur.Succes in continuare!
un turneu foarte tare spre surprinderea mea , cu valori foarte buni .....noroc cu Bogdan R. , care nea scos din tot.... cu un loc 1... la ambele TURNEE ( DUMBRAVITA si BISTRITA ) , FELICITARI Bogdane ....restu a fost un turneu de data asta Bistritenilor ....felicitari participantilor , un nr.mare si Amatur si la Open....
Prima oară când vin la BN, exceptionali jucători, am văzut schimburi de mingi ...wauu!!! Despre organizare și atmosferă de asemenea, jos pălăria!!! FELICITARI tuturor jucătorilor și bineînțeles organizatorilor!!!
Salut Multumesc organizatorilor ca mi-a dat ocazia de a ma intalni cu niste oameni faini si de gasca , Am sa postez toate pozele si filmuletele ce le am .
Comentariu