Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sa ai in vedere ca domnul FARKAS BENCE este inscris si la turneul de la Bistrița,inscriere consemnata la postul 92.Nu de alta,poate prind si eu loc la acest turneu.
Sa ai in vedere ca domnul FARKAS BENCE este inscris si la turneul de la Bistrița,inscriere consemnata la postul 92.Nu de alta,poate prind si eu loc la acest turneu.
O.K.
Pe langa domnisorul Bence mai este cineva inscris la Bistrița. Le deslusim pe toate, cat mai repede.
O zi buna!
Pali
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Orice nou centru AmaTur pe harta României nu poate fi decât binevenit. în măsura în care organizatorii locali sunt interesați de programarea unui turneu A în 2016 nu trebuie decât să-și manifeste intenția în topicul rezervat, iar Coordonatorii responsabili pentru zona 8 vor găsi o dată potrivită în proiectul de Calendar. Succes sâmbătă!
Calendarul Amatur 2016 se creioneaza in aceasta perioada in asa fel incat pana in decembrie sa poata fi publicat pe site. Structural va fi asemanator cu cele din anii precedenti cu mentiunea ca vor fi acceptate turneele doar in cazul cand salile de joc propuse pentru turnee A pot gazdui in conditii optime un numar minim de 12 mese.
Un topic similar a fost deschis recent si pe pagina organizatorilor dar e posibil ca unele orase sa doreasca sa intre sau sa reintre in circuit, persoanele interesate nefiind prinse in randul celor amintiti. E cazul Târnaveniului, a orasului Piatra Neamț (acolo exista un complex de sali sportive excelent, iar amaturistii de acolo vor sa acceseze un program de finantare)...poate Miercurea Ciuc doreste sa reintre in circuit....ar mai fi..nu imi vin în minte acu` toate. Dl. Cojocaru de la SV intentioneaza deasemeni sa faca un A (si el face demersuri pentru finantare)....aveti timp destul sa va ganditi.
Bineinteles, acest calendar poate fi completat si modificat de-a lungul anului dar e bine sa aveti o data rezervata.
[QUOTE=laky;279810]Cu inca doua mese era un A pe cinste!
S-ar putea sa ai dreptate si sa introduca la acest turneu inca 2 mese,asa incat sa fie un B pe cinste.Ar fi pacat ca un numar asa de mare de doritori sa NU participe la acest turneu si sa fie lasati pe ”dinafara”.Eu vin sigur ,NUMAI daca am transport dus-intors din Targu-Mureș.In caz ca se vor introduce inca 2 mese,rog organizatorii prezentului turneu sa posteze din timp acest lucru,pentru a ne face planuri in ideea de a-i vedea ”la fata”.
Comentariu