Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
PS: O sa aflam cat de repede sensul mesajului lui GeoIarba. Daca aceasta este retragerea, domnul Ciobanu ar fi deja la doua locuri de linie.
PS2: Domnule Ciobanu, nici mesajul Dvs. nu a fost 100% clar pentru mine, in ce priveste majusculele privind calatoria. Inteleg bine, sa incercam sa va ajutam in problema transportului?
PS3: Am patit-o si sambata trecuta, la turneul de la Sfantu Gheorghe, unde a trebuit sa dau telefoane cu cateva ore inainte de termenul-limita. Tocmai de aceea - si avand convingerea ca vor mai fi retrageri - Va rog atat pe cei de pe lista mare cat si pe colegii de pe lista de asteptare, ca in cazul in care devine sigura o eventuala retragere, s-o anuntati cat mai repede, asa cum au facut-o deja cativa amaturisti, respectiv sa urmariti forumul ca sa vedeti cine intra pe lista principala intre timp (si ma gandesc in special la cei noua jucatori din Mediaș inscrisi unul dupa altul). Multumesc!
O zi frumoasa!
Pali
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Da,era varianta sa ma ajuti cu transportul,dar acest lucru l-am rezolvat cu domnul Farkas Gabi,caruia ii multumesc mult si pe aceasta cale de ajutorul acordat.Domnii Farcas Bence si Pelaghie Ioan sunt inscrisi si la turneul de la Bistrița(deci vor participa acolo),iar probabilitatea ca si domnul Sarcani Andrei sa participe la acest turneu este una minima,asa ca ma poti inscrie si pe mine pe lista principala a concurentilor participanti la concursul organizat de tine.
O zi si mai frumoasa tuturor,dar in special organizatorilor acestui turneu.
Cu mare regret motive medicale se retrag
Marin Floricel si Popa Mircea
Urmand in seara asta sa vedem posibilitatea de participare a mea si a lui Costel
Claudiu, pe jumatate ti s-a indeplinit viziunea: m-am interesat, si am aflat ca GeoIarba sigur nu vine, mesajul lui trebuie inteles ca retragere. In consecinta:
Inscrierea participantilor: pe forum sau telefonic - pana vineri, 20.11.2015, orele 17,00, respectiv la sala, in limita locurilor disponibile.
Retragerile ulterioare nu vor fi luate in considerare, iar absentii vor fi trecuti in clasament cu N - nemotivat.
+
De-ar fi turneu A, as putea nota ca media primilor 16 ii 24,42. Dar as zice numai in soapta, nefiind deloc sigur ca ramanem 72 pan' la urma.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu