Sal natiune, eu sunt nou pe aici, care ma poate ajuta cu niste informatii: este careva din Targu Mureș pe acest forum? pt informatii id silviurares
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Targu Mureș
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Targu Mureș
nici eu nu am vazut prea multi prin mures, eu sunt, si imi place mult sa joc, am si acasa masa si caut parteneri, daca te pot ajuta in sensul asta spune.
toate cele buneBlade: BUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC
FH: BUTTERFLY BRYCE HIGHSPEED 2.1
BH: BUTTERFLY BRYCE HIGHSPEED 2.1
de la Sighișoara
Buna ziua, eu am intrat de cateva zile pe site,sunt din Sighișoara si din pacate la noi chiar ca nu prea ai unde sa joci in conditii bune.....stiu ca Targu Mureș este sau era un oras cu traditie la tenis de masă, in caz ca organizati ceva in vreun week end si nu va deranjeaza as veni si eu cu un prieten. O zi buna. Gabi
Comentariu
Buna ziua.Si eu sunt tot din Sighișoara.din cate stiu este o sala deschisa de doar cateva saptamani insa n-am avut ocazia(inca)sa vizitez locatia.Poate ne intalnim intr-o zi acolo.
Comentariu
junior- 05.mai.2008
- 65
- Sânpaul, Mureș
- 47
Likes given: 2Likes received: 0
Salut
Vreau sa stiu unde gasesc in Tg-Mureș o sala unde se poate juca tenis de masă. Conditiile sa fie bune, atat mese bune cat si spatiu suficient de joc.FH: DHS Hurricane III Neo | lemn: ANDRO Treiber Z | RPB: BUTTERFLY Tenergy 80
Comentariu
pt marius_sza
daca mai e valabil interesul tau, duminica ne inalnim mai multi amatori la scoala sportiva mures, sunt 5 mese, si dupa terminarea antrenamentelor cu copiii, ne lasa si pe noi, amatorii sa jucam, de la ora 11,30 pana la 15 se poate juca bine in fiecare weekend, eu merg doar duminica, daca vrei si in timpul saptamanii te pot invita la nazna la mine acasa, putem juca aproape oricand, am o masa de metro, active, insa spatiul e suficient, la fel ca la sala.Blade: BUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC
Comentariu
Si eu sunt din Sighișoara si duc lipsa de parteneri de ping pong;nu ar fi un capat de lume nici sa vin la Targu Mureș .
Comentariu
club ping-pong
stie cineva vreun club de ping-pong in tg-mures? nu mese unde sa te poti juca, ci un club cu antrenori, sa participi la competitii s.a.m.d. ms
Comentariu
Postat în original de ar2r Vezi poststie cineva vreun club de ping-pong in tg-mures? nu mese unde sa te poti juca, ci un club cu antrenori, sa participi la competitii s.a.m.d. msBlade: BUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
La Scoala sportiva din Mureș mai pot participa si amatori sau numai copii si elevi?Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Postat în original de krisztalori Vezi postLa Scoala sportiva din Mureș mai pot participa si amatori sau numai copii si elevi?
---------- Post added 06-Oct-2011 at 14:49 ----------
Stie cineva in Tg-Mureș un magazin unde se vand palete(lemn si fete) ?
Multumesc,Succesul consta in seriozitate! perseverenta! si multa munca!
Doar asa vei ajunge cu adevarat un campion!
Comentariu
Mureș Mall---Magazin Sport Expert Etaj II-- in curand si lemne si fete
---------- Post added 11-Oct-2011 at 08:15 ----------
www.mesetenis.rohttp://www.mesetenis.ro[B]MeseTenis.ro Importator DONIC, SPONETA, CORNILLEAU, JOOLA. Trasport Gratuit oriunde in tara in maxim 48 de ore
Comentariu
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
Asta e o idee geniala!Pacat ca nu este si un club pt amatori in oras!Ce inseamna,cat de curand?Lemne: DHS Hurricane Long W968
Comentariu
junior- 27.feb.2010
- 56
- Toplița / Târgu-Mureș
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
Salut,
Vad ca nu mai posteaza nimeni pe aici. Mai este vreun târgumureșean jucator (amator) de tenis de masă, activ pe acest forum? :PBlade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm
Comentariu
Mai putin activ pe sait dar de jucat joc frecvent la servici, accept si invitai la un joc de ping pong id silviurares(at)yahoo.com.Donic Baum Sawtec
FH Donic Blue Fire M1
BH Donic Blue Fire M3
Comentariu
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
Suntem cativa si nu8 numai targumureseni ci si din zona tg mures!Lemne: DHS Hurricane Long W968
Comentariu
junior- 27.feb.2010
- 56
- Toplița / Târgu-Mureș
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
Am înțeles. Cautam și eu parteneri de joc și locuri în care sa pot juca pentru ca pe timp de iarna nu prea știu unde se poate juca în condiții bune aici în oraș. De curând s-a deschis un local(de fapt localul cred ca exista de mai de mult, dar nu erau mese de tenis de masă) în stație la Fortuna, click. Sunt doua mese parca Donic, nu știu exact modelul, dar sunt bune, spațiul este suficient(pentru juatori care nu sunt avansați), 10 lei/h(pentru o masa evident). Daca este cineva interesat am și un numar de telefon de acolo.Blade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm
Comentariu
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
Sunt dispus sa joc si la Tg Mureș daca sunt amatori!Lemne: DHS Hurricane Long W968
Comentariu
Salut,
Si eu sunt interesat de niste partide in Tg. Mureș, daca sunt amatori.
Apropo, ce locatii ar fi in Tg Mureș unde se poate juca tenis in conditii bune ( spatiu, iluminare etc)?
Eu joc in weekend in spate langa pista de karting.
Comentariu
Postat în original de Gress Vezi postDaca nu gasiti parteneri in Tg. Mureș va asteptam la Clubul Sportiv Arena Reghin unde dispunem de 4 mese, parteneri 8-10 amaturisti.0745869928.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:07.Procesare...X
Comentariu