Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
...din pacate cei de la yasaka.ro nu au asa ceva pe stoc.
Am rugamintea ca cel care va face urmatoarea comanda pe Dandoy.com sa-mi comande si mie un burete.Costa 3,71 euro.(Stiga)
Salut Katy
Ceva in genul asta exista la noi la magazin, Tenis Mall, la pretul de 12 RON. Eu folosesc asa ceva si sunt foarte multumit. Buretele are o parte moale cu care cureti fața si una mai dura cu care iei ultmilele picaturi de solutie.
Cam ce face si buretele de la Stiga, doar ca al meu e de la Butterfly.
Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Eu am un burete Stiga, dar nu sunt deloc multumit de el. Nu curata, numai intinde solutia pe fata. Mult mai bun e un burete invelit in piele de caprioara.
Cumpar palete de competitie second hand(putin jucate) gata facute sau fete si lemne separat pentru grupe de performanta copii.Astept oferte pe forum sau mesaj personal.
Cumpar palete de competitie second hand(putin jucate) gata facute sau fete si lemne separat pentru grupe de performanta copii.Astept oferte pe forum sau mesaj personal.
ANDRO ZENITH G 2.1 mm rosu+negru 40 RON/buc in stare foarte buna
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
ANDRO ZENITH G 2.1 mm rosu+negru 40 RON/buc in stare foarte buna
Sunt fete de topspin?au control bun?Poti sa le trimiti prin posta ramburs?
Caracteristicile din catalog(vezi www.Andro.de sunt:speed 97 spin97 control70.Dau un topspin rapid pretindu-se mai alespentru un astfel de joc.
La cei 46 de ani ai mei cred ca va trebui sa migrez catre un joc mai lent, deci spre fete cu mai mult control si mai putina viteza. Daca iti convine pretul, da-mi o adresa si un numar de telefon.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Sa cumpar o paleta second pe la 120 ron (gasesc ceva decent?) sau ceva nou la aceiasi bani? Ca daca nu si cum nu sunt nici campion ceva nu ma mai stresez, imi iau ceva nou pe la 60-70 ron si gata.
Salut!
Daca te intereseaza, pot sa-ti aduc o paleta noua:
Lemn - JOOLA ZOLLI CROSS OFF-
Fete - JOOLA 4 All
Caut masa de tenis pt. cumparare. Vreau sa gasesc ceva cat se poate de ieftin, chiar daca are o vechime mai mare. Prefer zona intre Tg-Mureș-Odorheiu Secuiesc.
Caut masa de tenis pt. cumparare. Vreau sa gasesc ceva cat se poate de ieftin, chiar daca are o vechime mai mare. Prefer zona intre Tg-Mureș-Odorheiu Secuiesc.
Daca vrei ceva extrem de ieftin vezi si varianta in care ti-o faci de unul singur din pal si cu picioare din lemn (asa iesi pe la vreo 2-3 milioane maxim)
NU. Mai bine iti iei paleta profesionala (acestea se cumpara separat fetele si separat lemnul), iar daca vrei sa treci la o paleta profi senzatiile vor fi cu totul altele ca si rezultatele de altfel. Se pot cumpara si din Romania si de pe internet, deci daca doresti intreaba.
NU. Mai bine iti iei paleta profesionala (acestea se cumpara separat fetele si separat lemnul), iar daca vrei sa treci la o paleta profi senzatiile vor fi cu totul altele ca si rezultatele de altfel. Se pot cumpara si din Romania si de pe internet, deci daca doresti intreaba.
Mersi mult . Dar de ce naiba producatorii tot ii dau cu "paleta de competitie" ? Se minte asa pe fața ? In definitiv sunt firme serioase : Butterfly , Cornileau .
Marketing (trebuie sa vanda si produsele alea), dar diferenta intre o paleta de `competitie` si una profi e foarte mare. Probabil ca ei se gandesc la competitii de amatori dar in circuitul de amatori din Romania sub 10% au palete din astea restul jucand cu palete profi.
As vrea sa cumpar un robot pentru tenis de masă. Varianta "dandoy" o stiu. Daca ar fi vreo sursa in Romania ma intereseaza, daca are cineva si vrea sa ma sune poate sa o faca la tel. 0744.635.629. Multumesc.
Butterfly Gergely Alpha
Xiom Sigma Pro max
Xiom Sigma Pro max
Gasesc la cineva o paleta second hand pana in 100 de RON ? Am prieteni cu care mai joc dar care nu au paleta. Am pentru ei un Gold-Cup dinasta ultra mega stift dar cand ii bati dau vina pe paleta asa ca poate gasesc la voi una cat de cat profesionala sa nu mai aiba motive.
Blade : Nitakku Septear (OFF) FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu