Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vandut - Vand lemn nittaku septear OFF
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Nittaku septear poate fi si OFF - . Spun asta pentru ca eu am avut un nittaku septear de 80-81 gr. si era OFF-.
Deci e important sa spui si cate grame are.blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Postat în original de lucian75 Vezi postNittaku septear poate fi si OFF - . Spun asta pentru ca eu am avut un nittaku septear de 80-81 gr. si era OFF-.
Deci e important sa spui si cate grame are.
este prima data cand aud asa ceva... Lemnul Nittaku Septear este toata ziua un OFF ,,, nu conteaza cate grame are .... mai toate au intre 80 si 86 gr.
nu este la vanzare Septear OFF-
,,,,,,,Este un Lemn foarte bun recomand cu placere !!!Ultima editare de leo33; 18.nov.2015, 14:57.
Comentariu
Nu are rost sa cream o polemica in subiectul omului. Eu asa l-am simtit si raman la parerea mea.blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Comentariu
Este extraordinar... pentru cei cu experienta . pentru mine este prea ofensiv pentru nivelul la care sunt...
Comentariu
De unde sti ca este extraordinar pt. cei cu experienta, daca tu spui ca nu ai un nivel indeajuns de ridicat pt. a aprecia asta?...☺T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11652
- Timișoara
Likes given: 1419Likes received: 5053
Trebuie neaparat o polemica?! Omul a postat un lemn, a pus poze, pretul mi se pare corect. Lasati omul sa-si vanda lemnul...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:49.Procesare...X
Comentariu