Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cioban Cornel, Suceava, (coeficient 7,58 loc 1000) m-as inscrie oriunde mai sunt locuri: incepatori sau avansati. Daca se poate, ca m-am trezit si eu in al 12-lea ceas. Daca nu se mai poate nu e suparare.
Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Pronostic Open : 1. Aga Alexandru 2. Nemaciuc Mihai 3. Vasilache Sebastian 4. Mosneagu Marius
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Acu va pot relata thrillerul horror de care am avut parte in ultimele 4 ore ,eu cu nervii in pioneze,Marcel inrosind telefoanele.
Azi dimineata tipografia din București a dat semnal ca afisele sunt gata.Fiind mari cat juma de usa,grele si destul de multe au trebuit puse pe un europalet si transportate la adresa unitatii unui apropiat a lui Marcel..zis si facut. De aici a fost contactata o firma de curierat pentru tranportul lor la Fălticeni Buuuun. Pe la 12 ma suna Marcel distrus de viata ca firma cu pricina nu poate ajunge sa ridice afisele din cauza grevei transportatorilor care bloca accesul la locul afiselor.A inceput sa dea telefoane pe la toate celelalte firme de curierat,nici una nu raspundea,toate erau cu greva.Partea proasta : dupa ora 16 totul era inchis la unitatea cu pricina deci coletul nu mai putea fi ridicat...deci trebuia preluat vineri ...deci era la ghici daca ajung la timp pentru concurs.Un bun prilej de a ne face amandoi de rahat in fata participantilor....In urma unui brainstorming am gasit o solutie de avarie:sa-l rog pe Gelu Popescu sa aduca el macar 250 de buc restul urmand a fi aduse ulterior.....Intr-un final dramatic,pe la 15.45 a venit masina de la Urgent Curier si a ridicat afisele .....sper ca maiine sa fie aici..Daca n-or mai face vreo greva pe drum cumva
Open
1.Nemaciuc Mihai 2.Aga Alexandru 3-4 Orza Catalin Morosanu Vasile
Amatori
1.Rosca Niculai 2.Corneanu Sorin 3-4 Corocaescu Cristian Ungureanu Florin
Pe viitor, pentru comenzi de genul asta, http://ro.bursatransport.com functioneaza foarte bine. Se pune marfa pe camioane/ camionete/ microbuze care mai au ceva loc liber si din București spre Suceava sunt sute de oferte. Ma bucur ca s-a rezolvat.
Open
1.Nemaciuc Mihai 2.Vasilache Sebastian 3.Aga Alexandru 4 .Carpovici Boris
Amatori
1.Rosca Niculai 2.Corneanu Sorin 3.Ticu Dorin 4.Ungureanu Florin
Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin
Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin
...de-am trece de superioare ! (
Se asigură:apa, vin , țuică, afinată, un croissant, un Kebab XL, mere, alune,dulciuri
)
Cand se fac pronosticuri nu se iau in calcul si conditiile ?
Eu as fi mai atent la acei "nou veniti".
Mai dai peste un Vasilache, peste... cine stie peste cine ! Ca doar Sebastian n-are "decat" doua meciuri jucate. Siii, parca cate-i mai trebuie !?
Am avut onoarea sa ma prezint la masa cu el, probabil ca n-a inteles mare lucru ce cautam eu pe-acolo dar cel putin mi-am dat seama cam pe unde ma aflu. Nu vreau sa va spun ca va stric pronosticurile.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu