Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (0 members and 18 guests)
-
Echipa AmaTur
- 21.nov.2007
- 5856
- Fălticeni
- 64
Likes given: 990Likes received: 1541
Raspuns corect. Urmeaza sa validam sau nu raspunsul in functie de participarea ta..Daca nu vii,vom reporta mingeaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4435
- botosani
- 55
Likes given: 3887Likes received: 1816
Roman Iulian
Sterea Viorel
Lungu cosmin ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
(habar n-am daca au fost toti la Fălticeni dar asa cred - chiar daca s-a raspuns deja)Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 457
- Pascani, Romania
- 33
Likes given: 58Likes received: 112
atunci e Rapid București. apoi a pierdut in finala cu 6-0 de la steaua bucuresti. asta fiind prin 1967 parca
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de Catalin Albu Vezi postatunci e Rapid București. apoi a pierdut in finala cu 6-0 de la steaua bucurestiBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de Catalin Albu Vezi postdeci e Rapidul? ) alta victorie mare nu cred ca a mai avut )
Bizareria regulamentului de atunci era că în sferturile de finală s-a calificat în dauna Politehnicii Iași (1-1 după prelungiri) deoarece avea lotul mai tânăr.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5856
- Fălticeni
- 64
Postat în original de sorin_client Vezi postRoman Iulian
Sterea Viorel
Lungu cosmin ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
(habar n-am daca au fost toti la Fălticeni dar asa cred - chiar daca s-a raspuns deja)of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 457
- Pascani, Romania
- 33
Likes given: 58Likes received: 112
ura. am castigat o minge . desi eu tin cu Dinamo. dar nu strica . sa nu uitam si de acea victorie impotriva lu Dinamo. de la 4-0 pt caini. sa facut 5-4 pentru Fălticeni.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 114Likes received: 65
Stimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postStimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.
Postat în original de dr.Toma Vezi postAm vazut ceva despre dublu knock-out, asa ca vin si eu. Sper sa nu apara ceva sa ma deturneze pe traseu, ca sunt de garda ziua urmatoare...Postat în original de marcelgiosan Vezi postBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
- 5856
- Fălticeni
- 64
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postStimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 09.iun.2015
- 663
- vatra dornei
- 56
Likes given: 127Likes received: 145
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postStimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.
Comentariu
gabriel iacob - avansati IașiBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
- 5856
- Fălticeni
- 64
Vin in intampinarea unei intrebari ce va fi pusa cu siguranta intr-una din zilele dinaintea concursului.Nici unul din jucatorii inscrisi nu are la activ jocuri in divizia A in anii 2015 sau 2014. Divizionarii A David sau Litovcenko,participanti obisnuiti ai turneelor de la Fălticeni vor putea evolua in gr inferioare sau superioare de 5(ei fiind nr 5 in gr) ,in afara concursului.Divizionarii A care vor dori sa vina vor juca ,dupa terminarea concursului de Open un round robin cu primii clasati,contra unor premii separate ce vor fi comunicate din timp.Ei nu vor plati taxa de inscriereof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:48.Procesare...X
Comentariu