Vind lemn Butterfly Photino Light nou (in cutie). Pret: 585 lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vind lemn Butterfly Photino Light nou
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de raduv Vezi postVind lemn Butterfly Photino Light nou (in cutie). Pret: 585 lei
Mai sunt la vânzare:
Butterfly Innerforce ZLC FL nou. Preț: 610 lei
Butterfly Innerforce ZLF FL nou. Preț: 590 lei
Butterfly Innerforce AL FL nou. Preț: 455 lei
Solicitari sau comentarii doar prin mesaje private.
Buna dle.Radu si bun venit printre noi....La multi ani in tenis !!!
Aici pe Forum totul este vizibil, si fiecare este liber sa spuna ce doreste aici, Regulamentul va cere sa adugati obligatoriu poze aici si nu in privat... Astept cu placere pozele !
aici in Link Regulament..........http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...nui-Anunț-de-
Vanzare!Ultima editare de leo33; 12.ian.2016, 19:59.
Comentariu
Buna seara,
Lemnele pe care le-am propus pentru vinzare sunt lemne la care m-am gindit la un moment dat, dar pe care nu le-am folosit (adica nu am lipit nimic pe ele si nu am deschis cutiile decit pentru a verifica seriile). Am ales unul dintre ele (citind despre el) iar pe celelalte vreau sa le vind. Imi pare rau ca nu pot face schimbul.
Toate cele bune
- - - Actualizat - - -
Buna seara,
Lemnele de vanzare sunt absolut noi, in cutii. N-am inteles ca sunt de pozat (nu exista niciun secret la mijloc). Pentru colectorul de mingi am pus poza.
Chiar nu stiu ce poze sa fac la lemne noi. Poate ma luminati.
Toate cele bune
Raspunsurile sunt destinate d-lor Pedro, respectiv Leo33.Ultima editare de raduv; 13.ian.2016, 00:47.
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Likes given: 90Likes received: 245
Sal.....poti face rost de un lemn bt amultart....eu nu gasescLemn: viscaria black tag
Fh: tenergy 05
Bh: tenergy 05
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Sal dom profesor.....caut photino zlf.....dar nu light.....sau amultart....puteti va rog sa va interesati....asteptLemn: viscaria black tag
Comentariu
Va salut,
Exista Amultart nou, dar cam complicat de cumparat. Pretul este de 210 euro (la Butterfly Austria). Trebuie sa gasiti pe cineva de acolo sa-l cumpere si sa-l aduca.
Toate cele bune
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Buna dom profesor....ofer 500 pe innerforce lzf....
- - - Actualizat - - -
Daca doriti lasati-mi nr....k nu il mai am
- - - Actualizat - - -
Dati-mi un ms cu nr....0753102146Lemn: viscaria black tag
Comentariu
Buna. As vrea sa comand un colector de mingi. Adresa de livrare :
Hunedoara B-dul Dacia nr
35 bl.20A ,sc.B,ap.21 jud Hunedoara.cod 331101. De preferat prin poștă. Dacă nu puteți atunci e ok si cu Fan sau Cargus sau Nemo....etc.
Plata o voi face ramburs dacă nu preferați altfel.Blade : 729 Dinasty Hinoki off
FH: Xiom Asia Japan
BH:Xiom Asia Japan
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:24.Procesare...X
Comentariu