Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cand lumea o sa-si aduca aminte ca pe 6.12.''15 vine Mosul sa vedeti atunci val de retrageri!
Din Brașov se mai inscrie;
Popa Mircea
Marin Floricel
Sa auzim de bine.
...și eu am văzut lista....dar am primit (neoficial) o invitație surpriză.
așa că mă înscriu și eu, acompaniat de dictonul ''ori la bal, ori la spital''. dacă nu voi juca, măcar să am ocazia de a strânge m?na unui om deosebit.
Se înscrie
Alin Oprișiu
Din Agnita
Ca să nu mai ziceți că nea Deni e singurul ''ciudat'' dintre ''frumoșii nebuni''.
Când văd ce se întâmplă în ultima vreme legat de turneele de la ARIA, nu pot să mai țin sentimentele sub cheie și să nu spun că sunt mîndru că-s sibian.
Bravo Sibiule!
Iata solutia pentru a putea participa toti cei 192 de impatimiti inscrisi : sistemul de joc a lui Emi pe parcursul a 2 zile ( prima zi amatorii si in ziua a doua openistii si incepatorii - sau invers ) are nevoie de 24 de mese ( 2 zile X 12 mese = 24 ) BINGO!! . P.S.: cu cifrele ne putem juca mai usor decat cu organizarea ( si daca nu schimbati sistemul doar din lipsa de personal , ma ofer voluntar la ajutorarea organizatorilor ) . Si am indeplini dorinta lui nea Deni mai devreme decat prea tarziu .
Marius ..exista o "sectiune" pt nemultumiri si discutii care in momentul de fata,la turneul de Sambata,nu isi au rostul.. stiti cu totii conditiile excelente de la Aria..nu va ramane decat sa lasati la aprecierea organizatorilor "chestiile" organizatorice..Restul e can-can..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Nicu Gheorghe e nou, iar Gheorghe Nicu are aproape 8 ani în Amatur. La cât mai mulți ani! Deci când numele de familie coincide cu un prenume, e bine de verificat în baza de date ambele variante.
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Nicu Gheorghe e nou, iar Gheorghe Nicu are aproape 8 ani în Amatur. La cât mai mulți ani! Deci când numele de familie coincide cu un prenume, e bine de verificat în baza de date ambele variante.
cred ca e mai bine sa fie scris de la inceput numele și prenumele asa cum este baza de date
nu este necesar sa dai de lucru la alți să caute
sau la alti sa dea lamuriri
lucra si pierd timpul vreo 3 insi pentru un jucator
Comentariu