Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pentru ca la fiecare concurs multi dintre noi intampinam greutati atunci cand jucam impotriva ierbarilor,voi dezvalui celor interesati,ce trebuie sa faci impotriva ierbii. Varianta A.
Daca se poate, dupa parerea mea, ar trebui sa suplimentati categoria Open. Sunt prea multi doritori. Se vede si dupa lista de asteptare. Multumesc organizatorilor.
Daca se schimba ceva, doresc sa particip: Sinita Eugen si Panea Ovidiu din București la Open
Inca odata multumesc anticipat pt solutii gasite de Organizatori.
Daca nu se gasesc solutii, rog sa anulati participarea mea
Avand in vedere pozitiile din lista de asteptare, ne retragem si speram ca vom prinde urmatorul turneu: Chibulcutean Bogdan si Chibulcutean Ioan din Târnaveni. Va dorim un turneu reusit si sa ne vedem cu bine!
Se retrag de la Open Sinita Eugen si Panea Ovidiu din București. Lista de asteptare e prea mare, nici nu figuram in ea, dar mai bine retragerea sa fie in scris. Mult succes tuturor participantilor !
Se retrag de la Open Sinita Eugen si Panea Ovidiu din București. Lista de asteptare e prea mare, nici nu figuram in ea, dar mai bine retragerea sa fie in scris. Mult succes tuturor participantilor !
va rog sa precizati postul în care ați facut înscrierea
eu nu am gasit
încep să ?i dau dreptate lui Gelu Vladoiu cu doua posturi pentru un turneu
- unul cu înscrieri
- altul cu comentarii
Se retrag Morosan Marian si Lucic Corneliu , multumim si spor la antrenamente pentru cei care merg la acest turneu tare, cred ca va fi un turneu foarte interesant.
Comentariu