Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
sa ne si distram putin - culmea wild cardurilor : La amatori wild cardurile se acorda celor 2 organizatori adonis si alex care s-au retras ieri si si-au dat seama ca acest lucru a fost o miscare gresita .
Consider ca listă s-a închis prea repede. VINERI era mult mai corect sa se întâmple acest lucru. Din păcate regulile impuse la inceput, despre care aveam cunoaștere, devin parte integrantă din regulament ...
Se retrage, fara parere de rau, Givan Cristian. A devenit tatic (e de inteles de ce nu i-a stat capul si la cerinta retragerii, in termen, de la turneu).
Limba este ?nt?iul mare poem al unui popor (Lucian Blaga)
Din cauza faptului ca niciodată nu mi-au placut jocurile de noroc, așa cum am spus și telefonic, se retrage MIDVICHI Alexandru ... Listă de așteptare amatori poz. 3. Succes și va doresc o competiție reușită
Cel puțin 3 locuri care se vor trage m?ine la sorți!!! Super
Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk
nu inteleg care e treaba cu tragerea la sorti ??? ar trebui anuntati acum toti cei 72 de participanti la amatori sa stie cei din asteptare clar despre ce e vorba ( oricum Cosmine ai prins un loc pe scara marfarului in ultima clipa ) .
Multumesc mult celor doi organizatori Alex Mureșanu si Filea Adonis ,precum si colegului Iuliu Zedler, care prin retragerile lor m-au ajutat sa prind un ultim loc pe scara marfarului, ca sa citez exprimarea plastica a prietenului Barac Marius!
Drum bun si sa ne vedem maine sanatosi la Aria!
Am multumit colegului Iuliu Zedler pentru ca el cand s-a retras a precizat ca se retrage pentru a ne creste noua , celor din Blaj sansele de a ajunge pe tabloul principal, noi fiind coleg cu el de sala.Oricum pot multumi si copilului care s-a nascut, la care ii doresc sanatate.Imi pare rau pentru colegul accidentat,ii doresc si lui sanatate si nu in ultimul rand multumesc Universului ca m-a ajutat sa prind ultimul loc.Am fost norocos de data asta.
Am multumit colegului Iuliu Zedler pentru ca el cand s-a retras a precizat ca se retrage pentru a ne creste noua , celor din Blaj sansele de a ajunge pe tabloul principal, noi fiind coleg cu el de sala.Oricum pot multumi si copilului care s-a nascut, la care ii doresc sanatate.Imi pare rau pentru colegul accidentat,ii doresc si lui sanatate si nu in ultimul rand multumesc Universului ca m-a ajutat sa prind ultimul loc.Am fost norocos de data asta.
Comentariu