De la Turda : Moisa Dan ,Sicoe ioan , Radulescu Eugeniu
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU B" - Cluj - Amatori - 19.12.2015 - Campionatul Judetean CLUJ
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 31.ian.2010
- 653
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Rozenfeld Cristian-amatori-Cluj
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind TapatalkLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
cadet- 30.nov.2015
- 13
- APAHIDA
- 47
Likes given: 0Likes received: 1
Ma inscriu la concursul din 19 decembrie sala sporturilor - cluj -kis minya valentin apahida/cluj jucator nou . multumesc
Comentariu
Călin Bulzan-cluj
- - - Actualizat - - -
Korabian Tamasa-cluj
- - - Actualizat - - -
Korabian Tamas-cluj
- - - Actualizat - - -
Mureșan Dorel-cluj
Comentariu
Se inscrie:
-Puscasu Vlad - amatori - Cluj
-Blaj Bogdan - amatori - Cluj
-Jurja Razvana - amatori - Cluj
Comentariu
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Se retrag copiii: ALBERT Csenge Lilla si SEBI BenceCrestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Avand in vedere varsta (53), greutatea (110+), Mp-ul =o si pozitia inexistenta in clasamentul Amatur, solicit cat se poate de serios sa-mi acordati dreptul de joc in Turneul judetean rezervat amatorilor (fiindca la Open, demult nu mai pot face solicitarilor fizice). SR
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
Stefane tie dor de miscare ...sincer eu nu cred ca te poti incadra la amatori cu toate ca ai mp00 ai valoare prea mare.pt amatori iar daca vei fi primit vei creea un precedent si daca dvs puteti participa doresc si eu sa particip!!! Multumesc si Stefane te rog nu te supara !!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11662
- Timișoara
Likes given: 1426Likes received: 5071
Postat în original de marcelgiosan Vezi postRegulament AmaTur 2015/2016
...
4.1.3. Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorii care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
...
- dacă se poate determina că deși este un jucator nou provine din randul Open-iștilor (cazul unei perioade expirate din clasament - peste 12 luni), prima participare va fi la categoria "Open", după care media obținută va avea efect de repartiție, iar pentru determinarea acestor diferențe, organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul "O" sau "A", cu mențiunea că există varianta/posibilitatea ca un jucator de Open să dețină media zero...
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
N-am de ce sa ma supar, Dane! Dar poti sa-ti amintesti ca (din motivele deja mentionate) in ultimele turnee la care am fost in Dej, am participat (hors concurs) in grupele de amatori. E adevarat?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:00.Procesare...X
Comentariu