Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Diferente intre Booster si Ulei de Parafina

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Diferente intre Booster si Ulei de Parafina

Daca cineva foloseste regulat Booster si a folosit si ulei de parafina, imi poate spune si mie daca e o diferenta majora intre ele, cam cat dureaza efectul lor asupra buretelui.
    Multumesc
    Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
    BH : Tenergy 05Fx
    FH : Tenergy 05Fx

Da. Este. Mare.

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk

Comentariu

Ai putea sa detaliezi putin?

Comentariu

Boosterul intra repede in burete, tensioneaza fata, ii mareste viteza, spinul si controlul. Unele boostere inmoaie buretele (falco), iar altele pastreaza buretele la fel de dur (Revolution). Acelasi lucru il face si uleiul de parafina, dar la apox 30-40% din efectele boosterului. De asemenea, ca sa ai rezultate asemanatoare boosterului, buretele trebuie sa absoarba o cantitate mare de ulei, fapt ce poate duce la dezlipirea topshetului de pe burete (uleiul penetreaza tot buretele si ajunge la adezivul ce lipeste topshetul de burete).

Comentariu

Multumesc mult, imi poti spune si un procedeu de folosire a uleiului de parafina ca sa obtin rezultate bune fara sa compromit fata? cate picaturi cu ce anume sa intind acest ulei pe buretele fetelor, etc?

Comentariu

Se aplica cu un burete, in straturi fine (3,4,5), ca si cum ai da cu lipici pe baza de apa (uleiul nu trebuie sa balteasca). Intre straturi se lasa pana cand uleiul se trage in burete, si nu mai se vede umed. Dupa ultimul strat se asteapta pana cand buretele nu mai este uleios deloc, apoi se lipeste.

Comentariu

Multumesc mult, sunt sigur ca imi vor fi foarte de folos aceste informatii

Comentariu

Procesare...
              X