VAND trecutului,cu titlul GRATUIT,toate necazurile voastre si ale mele,sperand ca intrate in creuzetul timpului se vor
transforma in bucurii care ni se vor intoarce in viitor,inseninindu-ne viata.
SCHIMB supararile,dezamagirile si tristetile care ne-au ranit de multe ori pe nedrept,brazdandu-ne fata cu riduri vremelnice,
cu clipe multe de fericire.
SCHIMB neimplinirile si nesansa din viata sociala,profesionala,sentimentala,familiala si sportiva(seturile pierdute "la mustata",
tusurile adversarilor(off !) ) cu izbande permanente si reusite pe linie.
Va OFER voua cu multa consideratie,dragi colegi de pasiune,toate gandurile mele bune si toate urarile de bine,sanatate si
prosperitate.Va doresc ca Dumnezeu sa va insoteasca permanent iar norocul sa va fie prieten de drum lung si aliat de nadejede.
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI !
transforma in bucurii care ni se vor intoarce in viitor,inseninindu-ne viata.
SCHIMB supararile,dezamagirile si tristetile care ne-au ranit de multe ori pe nedrept,brazdandu-ne fata cu riduri vremelnice,
cu clipe multe de fericire.
SCHIMB neimplinirile si nesansa din viata sociala,profesionala,sentimentala,familiala si sportiva(seturile pierdute "la mustata",
tusurile adversarilor(off !) ) cu izbande permanente si reusite pe linie.
Va OFER voua cu multa consideratie,dragi colegi de pasiune,toate gandurile mele bune si toate urarile de bine,sanatate si
prosperitate.Va doresc ca Dumnezeu sa va insoteasca permanent iar norocul sa va fie prieten de drum lung si aliat de nadejede.
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI !
Comentariu