Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Paleta Veche" editia a VIII-a VICTORIA 03 Ianuarie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salutare!
Ca de fiecare data Emi&Co Victoria au fost gazde primitoare.Nu cred ca trebuie sa mai ridic pe cineva "in slavi" ,atmosfera a fost cea care face cinste AMATURULUI!
Un turneu super reusit in care cine nu stie,s-a pus multa pasiune!
Bravo Emi!
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de Nelu Negrean Vezi postFelicit organizatorii pt totala implicare in buna desfasurare a acestui turneu. Felicitari tuturor care au participat. <La cat mai multe turnee reusite>
Emi, am insa o rugaminte...daca ai pastrat foile de la grupa sup 6 avansati...nu cumva ai copiat gresit un rezultat <<NEGREAN-BARAC...1-3?>>...de fapt a fost invers... nu de alta dar nu pot dormi acum ca m-a batut direct in eliminatorii (pe buna dreptate, chiar castigatorul turneului) ... si eu de fapt cred ca am scris corect pe foaie Asta-i mai mult asa sa vad daca am fost aiurit si-am scris eu altceva...
Multumesc si distractie faina in seara asta...
Este vina mea de transcriere din foaie in program si de aceea imi cer scuze ,(de 2 ori si pentru inscriere) si se pare ca ca ai fost defavorizatul acestui turneu si de aceea la urmatorul turneu o sa ma revansez.Stiu ca aceasta eroare a schimbat intreg traseul tau catre podium dar sper ca in curand sa nu mai ai nici un obstacol.
Mea culpa.EMI
Comentariu
Multumesc Emi pt. interesul pe care-l arati tuturor aspectelor ce tin de un turneu f. bine organizat.
Nu ma simt deloc nedreptatit, insa ii datorezi o ,,bere,, lui Marius si mie un suc...
O seara faina tuturor
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9805
- Nedelea,PH
- 42
Likes given: 10184Likes received: 4625
Un turneu foarte bine organizat marca ''Emi'',fara timpi morti si care s a terminat la o ora foarte buna(si nu datorita numarului de jucatori ci datorita lui Emi care a stiut sa organizeze foarte bine turneul cu toate ca a fost un turneu cu 4 categorii),unul din putinele turnee la care am participat si nu am vazut nicio cearta la mesele de joc,o atmosfera chiar de ''familie''.Multumesc colegilor de antrenamente pentru sustinere si pentru gandurile bune si sper sa ne vedem sanatosi la cat mai multe turnee Amatur.
P.S Ceaunul de la cabana a fost delicios,inca un motiv in plus pentru care voi participa cu mult drag si la urmatoarele turnee marca ''Emi''.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 662
- București
- 1024
Likes given: 125Likes received: 160
Subscriu intru totul la cele exprimate mai sus de Nicu Avram (ADN). Felicitari inca o data, Emi, pentru acest reusit turneu si multumim pentru ospitalitate! Ne-am simtit foarte bine, atat la Victoria, cat si la Cabana De Sub Sipote din Porumbacu de Sus.
Comentariu
Vreau sa imi exprim si eu aprecierea pentru un turneu cu 4 categorii de jucatori dar care a fost gestionat excelent de dl Emi, fara timp morti si cu o organizare impecabila. Multumim frumos dl. Emi! Revenim cu prima ocazie!
Comentariu
- 6330
- Victoria
- 50
In sala am gasit un hanorac rosu de copii cu gluga,si 3 prosoape alb,rosu gri fara nume .daca este cineva care le revendica sunt depozitate la mine acasa murdare pana le spala soacra mea si dupa aceea vor fii tot la mine acasa depozitate ,dar curate .
Comentariu
Emi , daca esti dragut,
Verifica un pic ....Marica Florin - Open
Parca ceva nu e in regula
multumesc
Comentariu
- 6330
- Victoria
- 50
Postat în original de Danmarica Vezi postEmi , daca esti dragut,
Verifica un pic ....Marica Florin - Open
Parca ceva nu e in regula
multumesc
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Probabil vrea sa zica de faptul ca Govo a invins pe Rodica cu 3-2, in rest e bine))
8 vict toti trei
Rodica +1
Govo. 0
Marica F -1
Comentariu
- 6330
- Victoria
- 50
Postat în original de ADN Vezi postUn turneu foarte bine organizat marca ''Emi'',fara timpi morti si care s a terminat la o ora foarte buna(si nu datorita numarului de jucatori ci datorita lui Emi care a stiut sa organizeze foarte bine turneul cu toate ca a fost un turneu cu 4 categorii),unul din putinele turnee la care am participat si nu am vazut nicio cearta la mesele de joc,o atmosfera chiar de ''familie''.Multumesc colegilor de antrenamente pentru sustinere si pentru gandurile bune si sper sa ne vedem sanatosi la cat mai multe turnee Amatur.
P.S Ceaunul de la cabana a fost delicios,inca un motiv in plus pentru care voi participa cu mult drag si la urmatoarele turnee marca ''Emi''.
Al vostru ,acelasi EMI
Comentariu
Banned- 09.sep.2015
- 7
- Cluj-Napoca
- 36
Likes given: 0Likes received: 0
Mare adevar! De multe ori se da dovada de mai mult profesionalism in turneele de amatori.
Exista si aici niste orgolii, dar spiritul de camaraderie e mult mai prezent. Multumim organizatorilor!
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:47.Procesare...X
Comentariu