Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc Marius si Florin pentru organizarea si gestionarea desfasurarii turneului. A fost frumos, m-am simtit bine in compania unor oameni de bun-simt.
La buna vedere !
Un turneu foarte frumos Marius, lung si obositor cel putin pentru mine si Ursu care am participat si in Ungaria unde am avut de tras si acolo. Dar una peste alta a meritat efortul. Am fost aproape de podium dar atat a fost sa fie, bine a fost si atat. Acum deabia mi-am tras suflul dupa turneu Felicitari Marius si Florin pentru reusita turneului dar si fiecarui participant pentru contributia la spectacol.
PS : Ma bucur ca ne-am intalnit la primul turneu in vest dupa anul nou. Ne-am reintalnit prietenii din Oradea, Oravita, Resita si nu numai... am reusit sa mai ciocnim si un pahar cu cei mai setosi O sa revin cu mare drag si pe viitor Marius. Nu in ultimul rand felicitari pentru cei de pe podium Ursu, Sorescu, Andreea ( care a jucat nemaipomenit ) si domnului Cecan Vasila pentru locul 2 meritat la Amatori. Se pare ca si de aceasta data culoarul nu a fost de partea mea, m-am intalnit cu Nistor care a fost in mare forma, poate altadata o sa fie mai mult noroc, si de ce nu o sa imi mearga mai bine si sa trec mult mai usor de primii 8. Mi-as fii dorit o reeditare a semifinalei cu Ursul de la Dumbravita, ar fii iesit cu siguranta um meci frumos. Salutari calde, Victor
Cand pleci satisfacut de la turneu, chiar daca nu am luat nici-o cupa,nu poti decat sa-i feliciti pe cei care au facut posibil desfasurarea lui.Felicitari si grupului unit de la Oravita.
Comentariu