Excelente poze , sintetizează oarecum ce sa jucat la Vatra Dornei. ...frumos !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Cupa Unirii 23-24.01.2016 Vatra Dornei
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 17.iul.2012
- 1391
- Botoșani
- 55
Likes given: 814Likes received: 309
o zi deosebita alaturi de cei dragi
Postat în original de marin bada[ATTACH=CONFIG]12562[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12563[/ATTACH]
Comentariu
Mulțumesc, a fost o zi minunata, alături de gazde primitoare și sportivi f buni!
Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk
Comentariu
super faza cu acele comentarii la fotografii... am ras cu gura pana la urechi, inclusiv de mine )) Esti mare.... jos palariaJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
senior- 25.iun.2012
- 398
- Botoșani, Romania
- 66
Likes given: 3Likes received: 80
Felicitari Vasile pentru organizarea impecabila a concursului(de fapt ne-ai obisnuit deja cu asta). Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor pentru ziua deosebita de tenis petrecuta impreuna. Tot ce putem promite noi, botosanenii, este ca data viitoare sa producem surprizele de care am fost atat de aproape!
- - - Actualizat - - -
Grozave comentariile colegului Badaluta. Felicitari pentru inspiratie, cu o singura remarca: la Valentin Robu fata neagra miroase a iarba.........
Comentariu
ochii mei au ramas putin incrucisati, de la cum ma holbam la traiectoriile mingilor care se intorceau catre mine )JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Postat în original de marin bada[ATTACH=CONFIG]12547[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12548[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12549[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12550[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12551[/ATTACH]Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3445
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Am gasit sau mai bine spus sa uitat o bluza de trening adidas si un prosop albastru joola .Pierzatorilor le recomand sa-mi trimita adresa .Va rog frumos numai daca vreti.Ultima editare de marcu vasile; 25.ian.2016, 07:22.
Comentariu
Bună ziua, as vrea sa.mi faceti niste recomandari, pentru o paleta mai buna, momentan joc cu una simpla,,, soft,, din comert.. Si sunt atatea tipuri de fețe si lemne, ca nu stiu ce sa aleg.. Mulțumesc anticipat!
Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11662
- Timișoara
Likes given: 1426Likes received: 5071
Buna ziua,
1. ce legatura are intrebarea dvs. cu turneul de la Vatra Dornei?
2. cum ar putea cineva sa va recomande ceva fara sa spuneti ce si cum jucati?!? Mergeti la o sala in constanta si sigur veti gasi ceva jucatori binevoitori care va vor da sa incercati niste palete... si/sau cititi pe aici si sigur va veti regasi in vreun post...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:41.Procesare...X
Comentariu