Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Puteți vorbi cu D-nul Levi care face lemne hand made asa cum vreți Dvs sau puteți sa cereti un sfat D-nului Cristi(grasomega) care va va da super sfaturi dupa ce ii spuneti ce stil de joc aveți si ce cauciucuri ați dori sa folosiți. Cu stima!!!
N-am nici un stil...Stau mai mult langa masa.
Joc ocazional.
- - - Actualizat - - -
Am jucat doar cu palete preasamblate de 150 lei pana acum si vreau sa trec la ceva mai pricopsit care sa ma ajute putin.
Ma gandesc ca e important lemnul, fetele urmand sa le tot schimbi si potrivesti.
Lemn custom made e cam mult momentan. Nici n-as stii ce sa-i cer omului...
De exemplu termenul de vibratii care este dat la unele lemne nu-mi este prea clar cum ar trebuii sa fie...
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...i-va-raspundem
Pune aici o intrebare D-nului Cristi sau George Durdun si nu ai ce regreta, o sa primesti sfaturi care iti vor fi de mare folos si app un lemn facut de D-nul Levi e in jur de 80 lei.Eu am primit un lemn saptamana trecuta super bun.
Bafta in continuare!!
butterfly primorac off-. daca te hotarasti sa inveti serios, e un lemn foarte bun. daca nu, e relativ ieftin chiar si nou are si avantajul ca e un lemn foarte popular si usor vandabil cand vrei sa-l schimbi.
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu