Un turneu " Marca inregistrata Odorheiu-Secuiesc". Organizare excelenta, participanti deosebit de valorosi, atmosfera minunata. Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!!! Pentru cei doi finalisti la AMATORI un "BIG LIKE", dar acesta este valabil si pentru OPENISTI.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU "A" CUPA FEET FEEL Odorheiu Secuiesc 30.01.2016 OPEN + AMATORI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Si eu am remarcat doua lucruri: valoarea puternica a turneului si prezenta indispensabila a lui Pali.Felicitari organizatorilor,participantilor,premiantilor.
Comentariu
Ca de obicei, turneu foarte fain si puternic la Odorhei, felicitari participantilor si echipei de organizatori ... Voi reveni cu placere de fiecare data.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Felicitari organizatorilor care ne fac sa ne simtim excelent de fiecare data la Odorhei. Felicitari castigatorilor si invinsilor deasemenea.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Da, turneu puternic, ...eu am ramas in sala ultimul, sau gasit cateva articole sportive care le-am lasat acolo, sunt la receptie. Multumim organizatorilor si sa ne scuze ca in urma noastra au ramas imprastiate deseurile menajere!
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Un turneu foarte reusit, si foarte ridicat valoric, conditii excelente de joc, gazde foarte primitoare, imi cer scuze ca nu am ramas la poze, dar noi de la Vatra Dornei dupa un asa maraton la tenisului de masa, am ajuns dupa 24 de ore acasa.
O sa revenim cu drag la Odorheiul SecuiescBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Un turneu foarte puternic ca de obicei la Odorhei,felicitări organizatorilor și concurenților un respect total ptr toți.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Unul dintre tricouri si-a gasit deja gazda (merci, Barabas Sanyi pt ca ti-ai adus aminte cine a jucat in culoarea respectiva).FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Mi-am dorit foarte mult sa ajung la Odorheiu Secuiesc și pot sa spun ca că au fost multe lucruri frumoase pe care le-am remarcat că nici nu știu cu ce sa încep ...organizarea impecabilă,nu poți să nu îl remarci pe Tokos Pal omul este de o acuratețe fantastica în tot ce face ...parcă e în zece locuri odată...despre meciuri sunt prea multe care ar trebui menționate (cele de la Open în special) dar eu vreau sa îl felicit pe domnul Antal Denes pentru meciului cu finalistul de la amatori ..a luptat extraordinar , mulți tineri cred că au fost invidioși de prestația lui ...Coro excelent ...Macovei de prin sferturi a avut numai meciuri de infarct , luptător mare na-i ce zice !......a fost frumos. Va salut cu respect
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:43.Procesare...X
Comentariu