Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Este simplu .... Aici la sectiunea echipament sunt sute de raspunsuri la intrabarile voastre, voi care sunteti noi pe Forum..... asa am facut si eu cand am venit prima data, am citit aproape tot ce scrie aici....
Asa....Leo....pune-i sa citeasca, ei care sunt noi pe forum.Ca daca citeste..... Invata si sa scrie... Si sa nu mai puna intrabari, noi care suntem vechi pe forum.
Varinata Japoneza scrie pe maner made in japan,este mult mai scump fata de cel Eurepean,...si are un simt mai bun, .... asta depinde de la caz la caz....si de mana fiecaruia in parte, fiecare Lemn in parte are simtul lui...... cred ca un incepator nu va face diferenta in acest sens,,,, numai daca stai bine cu banii, te va costa in pus intre 200,300 ron in plus... fata de unul European............
Diferenta vine din calitatea materialelor,a executiei sau de unde?
Un Primorac Japonia costa cat un Korbel SK7(astea am inteles ca se fac doar in Japonia)?
- - - Actualizat - - -
Diferenta vine din calitatea materialelor,a executiei sau de unde?
Un Primorac Japonia costa cat un Korbel SK7(astea am inteles ca se fac doar in Japonia)?
Primoracul european made in Ungaria e cel mai slab lemn cu care am dat, vibratii deranjante care iti distrag atentia de la concentrare.
Cu cel japonez nu am dat dar as face pariu ca e f bun cum a spus si D-nul Adi.
Ultima editare de Nomak; 19.ian.2016, 21:39.
Motiv: ortografie
Comentariu