Se inscrie Fejeregyhazi Hunor din Targu Mureș
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu - B - Cupa Salina - Turda, editia a IV a, 20.02.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Pop Cosmin
Soos Dezso
Incepatori amandoi,se inscriu la ce categorie doriti.... Amatori,open,spectatori ....Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1749
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Lorincz Ferenc Attila din SanpaulLemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 329
Se inscrie pop danut dej ..incepatori...DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Desi anuntul turneului se refera numai la sportivi amatori (cu mp<19), vad ca s-au inscris cativa open-isti, motiv pt care (daca-mi permite organizatorul) as dori sa particip si eu la aceasta competitie. STEFAN RUSU
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Likes given: 33Likes received: 9
Postat în original de stefan_rusu23 Vezi postDesi anuntul turneului se refera numai la sportivi amatori (cu mp<19), vad ca s-au inscris cativa open-isti, motiv pt care (daca-mi permite organizatorul) as dori sa particip si eu la aceasta competitie. STEFAN RUSU
Regulile raman in picioare.Dar avem colegi care probabil nu au citit atent aceste reguli sau cred ca,poate, le vor scadea MP-ul sub 19 pana la concurs.
Sau sunt"troli"?
Comentariu
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
eu m-am inscris in gluma vazand ca dl pop cosmin si dl soos dezso sau inscris si se regasesc pe lista e asteptare . sI dl SOOS DEZSO ESTE un jucator peste POP COSMIN SAU POP DANUT ,CA VALOARE DE-SI NU PARTICIPA LA CONCURSURI IN AMATOUR!!
DACA ESTE TURNEU B IN AMATUR E NORMAL SAU REGULAMENTAR SA SE FACA O SINGURA CATEGORIE? IN DETRIMENTUL OPENISTILOR !
SA SE FACA JUMATE OPEN SI JUMATE AMATORI SI ASA IMPACATI PE TOATA LUMEA
DE PREMIERE NU CRED CA SE SUPARA NIMENI DACA PLEACA ACASA CU DOAR O DIPLOMA DINTR-O ASTFEL DE LOCATIE !!
SA AUZIM DE BINE !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Pop danut se retrageDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:48.Procesare...X
Comentariu