Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Despre ce dovada este vorba? Despre renuntare la Div A? Daca despre asta este vorba atunci nu este nevoie de nicio dovada. Eu am fost rugat sa comunic faptul ca renunta ,..., era un turneu A+ la Focșani si nu putea sa participe fara sa renunte la div A,...si nu inteleg care este problema. !?
Aici este un topic care vrea sa tina o evidenta a celor ce doresc sa ramana sau nu in Amatur.
Daca unul dintre coordonatori a dorit sa comunice acest citat inseamna ca il intereseaza si probabil a procedat corect, nu cred ca a amenintat pe cineva.Daca pe mine nu ma deranjaza, si cred ca nici pe Adrian Uta, atunci ce trebuie sa ne facem probleme!?
Regulamentul este facut pentru toti, "nu numai pentru căței"(vorba dlui Bodeanu!)
Cred ca mai usor ar fi sa primim jucatorii legitimati in div A sa joace cu noi. Cred majoritatea de la sectiunea Open si-ar dori sa isi ridice nivelul de joc. Eu unul as vrea sa sa se intample treaba asta. Corect ar fi sa se faca un sondaj la care sa poata vota doar cei din aceasta sectiune(OPEN). Este doar o parere. Va rog sa o tratati ca atare. NU MA PUNETI LA ZID ...
Aveti mai jos lista divizionarilor A din ultimele doua campionate,2014/2015 si 2015/2016.Daca observati ca un organizator a inscris din neatentie in concurs un jucator ce nu are drept de participare in Amatur(caz intamplat la un turneu A cu vreo trei luni in urma) consultati aceste liste si daca il vedeti pe respectivul trecut aici,atrageti-i atentia organizatorului cu pricina. Tineti cont si de jucatorii care au facut cereri de renuntare
La inceputul deceniului, Dombi Tihamer a jucat, in cadrul echipei CSS Odorhei si in Divizia A. Doreste sa fie reprimit in AmaTur, si sa participe la B-ul de sambata viitoare de la Miercurea Ciuc.
1.Hodiș Andrei - legitimat la CS TC Dej, a jucat în Divizia A în campionatul 2015/2016.
Comitetul Director AmaTur își dă acceptul pentru reprimirea lui Hodiș Andrei în AmaTur în conformitate cu art. 4.1.1. din Regulamentul AmaTur 2015/2016.
înscrierea acestuia la următoarele turnee v-a trebuie să fie la Open, chiar dacă figurează în clasament cu MP=14,13.
2.Dombi Tihamer - a jucat în Divizia A la Odorhei. Nu a fost jucător activ în Divizia A în ultimii doi ani.
Comitetul Director AmaTur își dă acceptul pentru reprimirea lui Dombi Tihamer în AmaTur în conformitate cu art. 4.1.1. din Regulamentul AmaTur 2015/2016.
Chiva Marcel - București A jucat in divizia A la ACTT in turneul de retur 2014-2015 (ianuarie) Este inca legitimat la ACTT (divB), fara jocuri la activ. Nu doreste sa revina in divizia A.
Chiva Marcel - București A jucat in divizia A la ACTT in turneul de retur 2014-2015 (ianuarie) Este inca legitimat la ACTT (divB), fara jocuri la activ. Nu doreste sa revina in divizia A.
Este legitimat in B si are si jocuri la activ, deoarece a jucat in meciul cu noi din 23 ianuarie 2016, deci sigur nu joaca in Div. A anul acesta (2015-2016).
Chiva Marcel - legitimat la ACTT București a jucat în Divizia A în sezonul 2014-2015 și în Divizia B în sezonul 2015-2016.
Comitetul Director AmaTur își dă acceptul pentru primirea lui Chiva Marcel în AmaTur în conformitate cu art. 4.1.1. din Regulamentul AmaTur 2015/2016.
Muntean Radu - Arad figureaza in clasament ca divizionar A, dar nu-l regasesc pe listele de mai sus ... presupun ca s-a retras din divizie si doreste sa joace in Amatur
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comitetul Director AmaTur își dă acceptul pentru reprimirea în AmaTur a jucătorilor Daniel Zsombor - Targu Mureș și Popa Bogdan - Timișoara, pentru primirea în AmaTur a jucătorului Muntean Radu - Arad în conformitate cu art. 4.1.1. din Regulamentul AmaTur 2015/2016.
Jucătorul Mican Nicolae - Dej a jucat în divizia A în sezonul 2014/2015, a revenit în AmaTur în perioada Februarie - Aprilie 2015, după care a jucat din nou în divizia A în sezonul 2015/2016. Comitetul Director AmaTur își dă acceptul pentru reprimirea în AmaTur a jucătorului Mican Nicolae - Dej, începând cu luna Februarie 2018, doar în cazul în care nu va evolua în Divizia A în sezonul 2016/2017.
Situația divizionarilor, așa cum o cunoaștem acum, o găsiți în primul post.
In atentia lui Cata si Marcel ,avem deschise mai multe subiecte pe aceasta tema ,Divizionari A si dreptul lor de participare.Ca sa veniti in sprijinul organizatorilor ar trebui ori comasate ,ori aduse la unison,ca sa inteleaga toata lumea cum sta problema.
In subiectul lui Cata avem o evidenta clara a jucatorilor legitimati in divizia A ,dar nici decum nu ne putem da seama care are drept in Amatur care nu.Ar trebui in primul post reactualizat cu culoare verde dreptul de participare in Amatur a divizionarilor trecuti de Comitetul director.
In subiectul "cereri de participare " de asemeni avem un tabel cu cei ce au activat in Amatur si in divizii dar nu imi dau prea bine seama care are si care n-are drept de participare.Deasemeni trebuie bine definit acest statut ,atata timp cat pt aceste incalcari de regulament avem deja 2 cazuri de suspendarii.
Daca aceste tabele se vor simplifica si vor fii pe intelesul tuturor organizatorilor nu am mai avea cazuri de incertitudinii.
Am renuntat la participarea in Divizia A si doresc sa fiu reactivat in circuitul Amatur.
Multumesc.
Cristian Teodor a renuntat la participarea in divizia A si doreste sa revina in circuitul Amatur incepand cu turneul de pe 3 septembrie.
Revenirea sa respecta conditiile regulamentului Amatur.
Teodor Cristian - legitimat la Spartac București a jucat în Divizia A în sezonul 2014-2015 și în sezonul 2015-2016.
Comitetul Director AmaTur își dă acceptul pentru reprimirea lui Teodor Cristian în AmaTur în conformitate cu art. 4.1.1. din Regulamentul AmaTur 2015/2016.
Din pacate cativa tineri participanti in Amatur nu vor mai putea participa deocamdata la turneele noastre(Uta,Tomica,Iacob)
Pentru ei este un mare pas inainte si poate intr-o buna zi ii vom vedea la televizor aparand culorile Romaniei la masa de tenis.
Din pacate cativa tineri participanti in Amatur nu vor mai putea participa deocamdata la turneele noastre(Uta,Tomica,Iacob)
Pentru ei este un mare pas inainte si poate intr-o buna zi ii vom vedea la televizor aparand culorile Romaniei la masa de tenis.
Conform Regulamentului Amatur in vigoare ,prima participare a acestora la un turneu Amatur se face exclusiv la categoria Open dupa care participa la categoria aferenta MP-ului
Conform Regulamentului Amatur in vigoare ,prima participare a acestora la un turneu Amatur se face exclusiv la categoria Open dupa care participa la categoria aferenta MP-ului
Comentariu