Postat în original de cata_60
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cereri participare în AmaTur
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Echipa AmaTur
- 21.nov.2007
- 5852
- Fălticeni
- 64
Likes given: 986Likes received: 1535
Acesti jucatori vin ocazional...au fost si Dragoman,Nemaciuc,Dan Daniel...e ca si cum un elitist se prezinta la concurs la sectiunea Avansati .
Daca nu sunt premii in bani sau nu au sponsor(cazul lui Csaby) nu au nici o motivatie ..nimeni nu pierde 10 ore pt o cupa si o diplomaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de cata_60 Vezi postAcesti jucatori vin ocazional...au fost si Dragoman,Nemaciuc,Dan Daniel...e ca si cum un elitist se prezinta la concurs la sectiunea Avansati .
Daca nu sunt premii in bani sau nu au sponsor(cazul lui Csaby) nu au nici o motivatie ..nimeni nu pierde 10 ore pt o cupa si o diploma
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2386
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1322
buna seara.trag concluzia ca toti avem sponsori altfel nu am participa.ba zau ca pentru o cupa sau o medalie mi-as petrece 10 ore in sala.in ceea ce priveste revederea cu prietenii as sta si 16 ore !
Comentariu
junior- 11.mai.2014
- 210
- Alexandria, Teleorman
- 52
Likes given: 7Likes received: 2
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna seara.trag concluzia ca toti avem sponsori altfel nu am participa.ba zau ca pentru o cupa sau o medalie mi-as petrece 10 ore in sala.in ceea ce priveste revederea cu prietenii as sta si 16 ore !
Sponsorul meu ma plateste in bere , asa mi am facut eu contractul.
Ies din inferioare- baremul este 1 bere.Trec de superioare- baremul e 2 beri.Fiecare eliminatorie cate o bere barem.In finala sunt manga.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5852
- Fălticeni
- 64
Likes given: 986Likes received: 1535
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna seara.trag concluzia ca toti avem sponsori altfel nu am participa.ba zau ca pentru o cupa sau o medalie mi-as petrece 10 ore in sala.in ceea ce priveste revederea cu prietenii as sta si 16 ore !
Am zis clar ca un elitist nu ar pierde 10 ore participand intr-un concurs al categoriei Avansati decat daca aravea un sponsor sau ar fi premii in bani..La modul general.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2386
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1322
si eu va salut dl.catalin.nu pozez in nimic pentru ca nu cred ca exista sau a existat o epoca de aur in amatur.eu particip la turnee din anul 2010.poate ca luat de valul canicular,am interpretat postarea dumneavoastra putin nerealist.cred totusi ca si acum toata lumea se cunoaste cu toata lumea in amatur.important este sa existe si sa fie aplicat fayr-play-ul si respectul.cu stima !ClaudiuManoiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:06.Procesare...X
Comentariu