Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Revenit de la turneu,ma grabesc sa spun celor care au lipsit ca au pierdut un eveniment singular(pana acum) in istoria turneelor Amatur desfasurate la Bistrița.
Alaturi de noi,in grupele inferioare(si apoi in cele superioare) au participat,in afara de concurs,copii de la LPS Bistrița. Baieti si fetite de 10-14 ani,cu putin peste inaltimea mesei,
unii campioni nationali la categoria lor de varsta,au aratat o tehnica si o stiinta a jocului absolut impresionante.Incredibil cum niste piticoate de 20 kile cu tot cu adidasii din picioare stergeau pe jos cu crema Amaturului.
E clar,tenisul de masa trebuie inceput din scoala generala sau chiar mai devreme,iar un antrenor care sa-ti indrume pasii la inceput este ceva indispensabil,altfel iti vei corija foarte greu deprinderile gresite invatate de unul singur.
Concursul propriu zis a fost unul desfasurat in conditii ireprosabile,ca de obicei la Bistrița,cei vreo 140 de participanti s-au luptat din greu sa ajunga cat mai departe,au fost si multe surprize,probabil Florin va publica clasamentul in cursul zilei
intradevar frumos concurs, mai ales surpriza cu PICII, care ne-au facut sa reflectam mai serios la posibilitatile noastre.In primul rand de o modestie iesita din comun si tot pe atata maiestrie...Dar nu pot sa uit cosmarul cu drumul dintre Reghin si Toplita (mai vor si taxa de drumuri) RUSINE, drum de 240 km, 6 ore dus, 7 ore intors...nici daca urcam Ceahlau nu eram in halul asta
-I-l rog pe Florin sa afiseze si numele PICILOR si daca se poate performante obtinute, caci cu siguranta vom mai auzi de ei.
-ce face D-nul BOZGA e un lucru minunat
Revenit de la turneu,ma grabesc sa spun celor care au lipsit ca au pierdut un eveniment singular(pana acum) in istoria turneelor Amatur desfasurate la Bistrița.
Alaturi de noi,in grupele inferioare(si apoi in cele superioare) au participat,in afara de concurs,copii de la LPS Bistrița. Baieti si fetite de 10-14 ani,cu putin peste inaltimea mesei,
unii campioni nationali la categoria lor de varsta,au aratat o tehnica si o stiinta a jocului absolut impresionante.Incredibil cum niste piticoate de 20 kile cu tot cu adidasii din picioare stergeau pe jos cu crema Amaturului.
E clar,tenisul de masa trebuie inceput din scoala generala sau chiar mai devreme,iar un antrenor care sa-ti indrume pasii la inceput este ceva indispensabil,altfel iti vei corija foarte greu deprinderile gresite invatate de unul singur.
Intr-un alt topic, de la sectiunea Antrenamente, spuneam acelasi lucru, dar lumea nu prea a fost de acord ca, pentru a face performanta se incepe de mic, si cu un antrenor, care sa explice si sa corijeze greselile facute.
daca e vorba de cristi rus mi se pare ceva normal!
fratilor omul e jucator!are cativa ani de superliga in spate nu e un "amator"!
mie unul i-mi place foarte mult stilul lui de joc,cu miscari supercorecte si un joc combinativ foarte bun .felicitari "waldnere"!
daca e cristi rus cum am mai spus are 30 si treaba lui.
el nu s-a lasat dar nu a mai jucat la nivel inalt.
nu e de superliga(scuze cristi dar sti si tu ca asta-i adevarul)dar la nivel de a sau b e om care i-a meciuri!
cand maturi cu toata sala numai cu 3-0 spune multe .....
Nu contest, foarte bun si spectaculos Cristi, chiar nu are nevoie de laudatori.
Dar sa nu uitam de copilul de 12 ani de la care a luat bataie in grupe tot cu 3-0, la aceeasi competitie.
Da, stiu, copilul e legitimat, a jucat in afara concursului etc, etc, dar e doar cu un cap mai mare decat masa, ambii fac sau au facut tenis... si si pana la urma nu am facut decat sa continuu discutia de mai sus.
Scuze Cristi, chiar nu e nimic personal, e vorba de laudatori.
nu-i vorba de lauda dar cristi totusi joaca ceva....
nu-l compara cu pusti de la bistrita care nu au altceva de facut decat sa bata mingea zi de zi!daca nu l-ar bate pe unul ca cristi de exemplu ar fi munca in zadar ptr. antrenori!scuze reiau.sau poate te supara ca cristi e din "capitala"?
1.Rusu Cristian - București 2.Nistor Dorel - Bistrița 3-4
Andrecut Viorel - Bistrița
Rusu Stefan - Cluj Napoca 5-8
Toth Laszlo - Cluj Napoca
Iusan Mircea - Cluj Napoca
Sargu Mihail - Cluj Napoca
Mihaila Aurel - București 9-16
Erdos Ferenc - Miercurea Ciuc
Ivan Alexandru - Bistrița
Morosanu Vasile - Suceava
Buruian Paul - Cluj Napoca
Pop Dan - Zalău
Potra Dan - Zalău
Hrisca Dan - Targu Mureș
Farkas Gabor - Targu Mureș 17-32
Carpovici Boris - Fălticeni
Apian Florin - Bistrița
Maritanu Luminita - Constanța
Cozma Catalin - Fălticeni
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc
Ursulean Vasile - Straja
Tic Ioan - Oradea
Orza Catalin - Suceava
Capota Gugu - Bistrița
Tiganas Mihai - Rădăuți
Tascianu Cristian - Oradea
Macovei Liviu - Brașov
Serban Radu - Cluj Napoca
Dombi Tihamer - Miercurea Ciuc
Dumitru Ioan - Bistrița
Bauer Lajos - Targu Mureș 33-48 - loc 3 gr.superioare
Corcoz Costin - Focșani
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Toncean Mircea - Reghin
Garaz Mircea - Bistrița
Nagy Endre - Reghin
Mosneagu Marius - Fălticeni
Patrasciuc Ovidiu - Bistrița
Patap Vladimir - Brăila
Craciun Calin - Oradea
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Nascu Horea - Cluj Napoca
Constantinescu Gabriel - Cluj Napoca
Lacatus Daniel - Câmpulung Mold
Danieliuc Gabi - Sibiu
Panaite Ionel - Mangalia
Darie Aron - Sibiu 49-64 - loc 4 gr.superioare
Voinea Sorin - Galați
Uzuneanu Costica - Galați
Gergely Anton - Oradea
Mos Florin - Filipesti
Moldovan Ioan - Cluj Napoca
Ilies Ioan - Rădăuți
Stancu Tiberiu - Deva
Tudurean Radu - Câmpulung Mold
Petrus Florin - Zalău
Ureche Ioan - Botoșani
Donisan Jenica - Dornesti
Velniciuc Liviu - Suceava
Tomica Silviu - București
Sengoz Mehmet - Botoșani
Dumitru Traian - București
Tamas Jeno - Miercurea Ciuc 65 - 7 victorii gr.inferioare, retras
Nemtoi Gabriel - Suceava 66-69 - 5 victorii
Zidar Victor - Reghin
Rusu Calin - Cluj Napoca
Mircea Valentin - București
Ursulean Florin - Straja 70-82 - 4 victorii
Anton Florin - Câmpulung Mold
Pusca Sergiu - Brăila
Vasile Mircea - Brașov
Constantinovici Ciprian - Suceava
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Camarasiu Tiberiu - Cluj Napoca
Marin Floricel - Brașov
Incze Levente - Miercurea Ciuc
Toma Iulian - Brăila
Rosca Nicolae - Rădăuți
Sava Petru - Cluj Napoca
Anghele Cristian - Galați
Borbely Karoly - Miercurea Ciuc 83-95 - 3 victorii
Andrei Dan - Piatra Neamț
Ion Marius - Brăila
Pop Eugen - Bistrița
Kantor Imre-Zoltan - Reghin
Miron Mihai - Cluj Napoca
Scurtu Nicolae - Bistrița
Ionita Valentin - Galați
Sangeorzan Cornel - Bistrița
Antal Denes - Brașov
Tamas Hunor - Miercurea Ciuc
Olaru Costin - Filipesti
Antohi Horea - Bistrița
Crisan Mircea - Gherla 96-110 - 2 victorii
Bob Marius - Zalău
Popa Mircea - Brașov
Negria Mihai - București
Keresztes Arpad - Miercurea Ciuc
Subcinski Alexandru - Suceava
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Volosciuc Tiberiu - Vatra Dornei
Cionoiu Cristian - București
Grecu Cornel - Bistrița
Banu Nicu - Sibiu
Strugariu Ciprian - Rădăuți
Purdila Dan - Fălticeni
Bujoreanu Nicu - Fălticeni
Ghiurea Viorel - Piatra Neamț
Vass Attila - Targu Mureș 111-125 - 1 victorie
Matei Dumitru - Deva
Opincaru Marcel - Piatra Neamț
Cocervei Oleg - Cluj Napoca
Iancu Sorin - Sibiu
Balaiu Gabriel - Bistrița
Stanescu Silviu - Cluj Napoca
Parcalab Mihai - Bistrița
Duceag Catalin - Botoșani
Hutanu Cezar - Botoșani
Suta Valentin - Curtea De Argeș
Nascu Serban - Cluj Napoca
Nechiti Dumitru - Nasaud
Bors Dumitru - Câmpulung Mold
Motisan Dragos - Mangalia
Chiriac Felician - Mangalia 126-136 - 0 victorii
Danila Anton - Brăila
Vachente Eugen - Brăila
Bianu Ionel - Brăila
Maierean Claudiu - Bistrița
Medeleanu Stefan - Mangalia
Spaler Tiberiu - Nasaud
Iovu Ioan - Cluj Napoca
Dendea Silviu - Targu Mureș
Pop Costan - Bistrița
Toma Ivan - Bistrița
Ciumau Liviu - Câmpulung Mold
- au mai participat si 11 copii de la Centrul Olimpic, o parte din ei s-au calificat si au fost trecuti pe pozitia a 5-a in grupele superioare, dar rezultatele lor nu au fost contabilizate pentru a nu se strica, in mod evident, clasamentul circuitului de amatori.
Costea Adrian - 8-0 inf, 4-0 sup
Kiss Robert - 6-1 inf, 4-0 sup
Moldovan Cristian - 7-1 inf, 3-1 sup
Clapa Andreea - 9-0 inf, 1-1 sup
Rus Teodora - 6-2 inf, -
Mircea Alex - 6-2 inf, 2-2 sup
Sangeorzan Bogdan - 6-3 inf, -
Sangeorzan Arina - 2-7 inf
Scripati Miriam - 1-8 inf
Lumperdean Maria - 0-8 inf
Pop Ioana - 0-9 inf
Multumim participantilor care au venit in numar atit de mare desi conditiile meteo nu au fost prea favorabile, sponsorului din partea firmei Dr.Oetker care a acordat premii pentru locurile 1-4 si materiale promotionale pentru toti jucatorii, echipei de organizatori care s-a ocupat cu aprovizionarea si nu in ultimul rind domnului profesor Gheorghe Bozga care ne-a pus sala la dispozitie si a facut posibila desfasurarea acestui eveniment.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
cand maturi cu toata sala numai cu 3-0 spune multe .....
Nu contest, foarte bun si spectaculos Cristi, chiar nu are nevoie de laudatori.
Dar sa nu uitam de copilul de 12 ani de la care a luat bataie in grupe tot cu 3-0, la aceeasi competitie.
Da, stiu, copilul e legitimat, a jucat in afara concursului etc, etc, dar e doar cu un cap mai mare decat masa, ambii fac sau au facut tenis... si si pana la urma nu am facut decat sa continuu discutia de mai sus.
Scuze Cristi, chiar nu e nimic personal, e vorba de laudatori.
Gatien, scorul cu care a pierut Cristi este cel ideal! Cristi dovedeste din nou ca este un jucator cerebral care a plecat de la București cu intentia anuntata de a castiga turneul! poti sa cauti cateva posturi in urma si vei gasi ceva dezvaluri intr-un dialog "spumos" . Sunt convins nu a avut nici macar clipa orgoliul de a-l bate pe micul campion, nici macar sa forteze castigarea unui set, ci i-a fost partenerul ideal cu care a facut incalzirea si temele pentru razboiul pe care inca nu il incepuse... Bravo Cristi, sunt bucuros de victoria ta si ca ma numar printre "laudatori"
De praf de copt nu am nevoie, dar o budinca sau o prajitura ..
Alo,alo,doar castigatorii beneficiaza de premiile surpriza.
Ma aflu in situatia in care trebuie sa-mi retrag cuvintele
Ai plecat tzintit pentru locul I si iata ca astrele au fost de partea ta
Eu personal ma felicit ca te-am luat la mine in echipa desi la inceput aveam dubii legate de valoarea ta
Felicitari Waldner!!
Sport Kombat rulllzzzz
Eu personal ma felicit ca te-am luat la mine in echipa desi la inceput aveam dubii legate de valoarea ta
Rares .... nu ajung la Lugoj, dar la Galați, inainte sa incepem concursul o sa te rog sa faci cele 3 ture pe sub masa pe care mi le datorezi :P
Mr Bodeanu, chiar am vrut sa-l bat pe Uriasul (porecla lui Costea Adrian), ca dovada dupa ce am pierdut am mai jucat inca o data cu el hors concurs si iar am pierdut 3-2. E drept ca la meciul in grupa am dat in toate incercand tot felul de retopsinuri cu 10% sanse de reusita, dar asta nu-i scade cu nimic meritele.
Chirule, cred ca e a 3-a oara cand ma botezi. Te astept cu darul :P
Off-topic (sau nu)
Intamplator, azi dimineata, la sala fiind am avut ocazia sa-l ascult pe dl Bogza care le-a tinut un discurs copiilor despre turneul de ieri. Si am inteles de ce au plecat de la Bistrița sub indrumarea sa un Creanga, un Crisan sau o Steff. Pentru ca atunci cand e vorba de inalta performanta (sa reamintesc : Steff locul 3 in lume, Creanga locul 7, Crisan 12) diferentierea nu se mai face la cat de corect se da topsinul, ci la "cap" .... iar motivatia, concentrarea si puterea de lupta sunt atribute care tin mult de antrenor.
Daca asa stau lucrurile, atunci imi cer scuze atat tie, cat si Uriasului, caruia ii doresc sa-l bata (cand va veni vremea) si pe Ma Lin, la fel de usor cum te-a invins pe tine ieri.
inseamna ca trebuie sa ma bucur ca in primul meci de la masa 11 am reusit sa i-l egalez la seturi pe URIAS ,nu stiam de ce (gandeam eu) sunt in centrul atentiei....in fond era el
Buna ziua , sunt Mehmet SENGOZ am inscries nou la forum , si am obtinut activare intru 1 zi. A fost un Turneu fumos la BN si organizatie era ok. Multmim pt. tot asteptam urmatorele... Inca nu prea descurc bine
Off-topic (sau nu)
Intamplator, azi dimineata, la sala fiind am avut ocazia sa-l ascult pe dl Bogza care le-a tinut un discurs copiilor despre turneul de ieri. Si am inteles de ce au plecat de la Bistrița sub indrumarea sa un Creanga, un Crisan sau o Steff. Pentru ca atunci cand e vorba de inalta performanta (sa reamintesc : Steff locul 3 in lume, Creanga locul 7, Crisan 12) diferentierea nu se mai face la cat de corect se da topsinul, ci la "cap" .... iar motivatia, concentrarea si puterea de lupta sunt atribute care tin mult de antrenor.
Te rog sa ne dai mai multe detalii, m-ai facut curios. Banuiesc ca nu a fost multumit domnul Bozga de prestatia copiilor. Oricum multi dintre noi ar putea sa isi faca o idee despre atitudinea si mentalitatea unui jucator adevarat. Multumesc si felicitari!
Degeaba ai invatat sa dai topspin perfect si faci cite o minge de ridici sala in picioare, daca apoi gresesti 2-3 puncte usoare pentru ca nu te mai concentrezi si crezi ca spectacolul precedent a fost suficient.
Asa vad eu treaba (mai sint si alte exemple) si e valabil si la amatori.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu