Nu mai sper...așa că facem loc altora...se retrage Curut Gabriel de pe lista de așteptare de la open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ "Cupa Chindia", Târgoviște - 5.03.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 27.mar.2010
- 339
- Galați, Romania
- 48
Likes given: 24Likes received: 6
Se retrage Zarinschi Cătălin si Vantdevara SilviuBl: Primorac off+
fh: Tibhar evolution MX-P
bh: Tibhar evolution MX-P
Comentariu
Se retrag Andone Claudiu open si Cristea Virgil avansati4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
[QUOTE=Pinzar Alin;292766]Sunt curios cum s
Ca să puteți puncta și la turneele A+ ....... participați la cât mai multe turnee A și B (unde primează ordinea înscrierii), adunați punct cu punct (precum cei care participă la 15-20 de turnee pe an sau mai multe), bucurați-vă de acest fenomen (care este din ce în ce mai dezvoltat), făceți-vă prieteni și o să fie mult mai frumos decât să c?rcotim fără să facem mai nimic ......
Comentariu
din pacate sunt nevoit sa ma retrag- Cotca Dacian Oradea avansatiUltima editare de Dacian Cotca; 03.mar.2016, 08:33.
Comentariu
[QUOTE=Marian Florea;292812]Postat în original de Pinzar Alin Vezi postSunt curios cum s
Ca să puteți puncta și la turneele A+ ....... participați la cât mai multe turnee A și B (unde primează ordinea înscrierii), adunați punct cu punct (precum cei care participă la 15-20 de turnee pe an sau mai multe), bucurați-vă de acest fenomen (care este din ce în ce mai dezvoltat), făceți-vă prieteni și o să fie mult mai frumos decât să c?rcotim fără să facem mai nimic ......
Am facut eu totusi.Dumneavoastra fara turneele A+ ati acumula 72 puncte si ati fi pe un onorabil loc 814.
Asa, datorita turneelor A+ sunteti pe 431.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
junior- 12.sep.2013
- 139
- București/Alexandria
- 33
Likes given: 6Likes received: 3
Eu cred ca e anormal sa participe un loc 1000 la incepatori iar la amatori sa nu poata participa un loc 500 castigator de turneu de amatori. Un exemplu ar fi chiar Scraba Ionut care are mai multe turnee jucate in comparatie cu unii incepatori. Nu poate ajunge la acest turneu dar ceea ce vreau sa spun este ca nu reprezinta un caz singular care poate fi rezolvat cu wildcard.Cred ca nr de incepatori ar fi trebuit sa fie mai mic si sa existe un stimul pentru a participa la cat mai multe turnee si de a fi eligibili pentru A +. Pe viitor ar trebui regandita impartirea locurilor fara a sacrifica jucatorii vechi pentru cei noi.
Comentariu
E total neinspirata impartirea jucatorilor cu MP < 19 in Avansati - Incepatori.
Tot inainte! .. ca inainte era mai bine
Comentariu
Se inscrie cu speranță Rusti Cătălin din Suceava la open
Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind TapatalkUltima editare de Pinzar Alin; 03.mar.2016, 15:43.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Postat în original de Johnny Plaiasu Vezi postPretenas, daca esti asa mare jucator, renunta la verdeturi si joaca tenis!!! Tenisul se joaca soft-soft...daca joci cu balarii imi dau seama ce mare jucator esti...Cat despre incepatori sa nu-i subestimezi niciodata, ca daca iti iau iarba 3/4 din cei inscrisi la A+ de la Targoviște te inving...Ce sa-mi spuna bozga? Ca joci cu herball...nu cred ca te incurca cu ceva sectiunea *incepatori*, chiar daca tu ai alta *valoare*...!!!O zi buna iti doresc !!!Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Badea Daniel, Targoviște - Avansați.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
Nu înțeleg care este legătura mea ........ participarea și punctajul meu, cu faptul că v-am răspuns la curiozitatea dv, d-le Alin.
Cred că ați luat-o personal ......ceea ce nu e deloc corect având în vedere că nu ne cunoștem.
Sincer ...... eu nu am făcut nici un calcul ............ nu am avut la ce ....... referitor la strălucitele dv. rezultate din Amatur.
O seară bună !
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcelgiosan Vezi post
Mulțumesc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:45.Procesare...X
Comentariu