Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Odată cu apariția listei de așteptare la Avansați se impune transferul automat al începătorilor la secțiunea destinată lor.
Acest lucru se va întâmpla începând cu săptăm?na viitoare, când, mai mult ca probabil, toți începătorii înscriși la Avansați vor "aluneca" pe lista de așteptare.
Salut,
Din ce am observat am fost trecut pe lista de asteptare.
La concursurile A+ prioritatea de participare este asigurata de clasament si nu de regula "primul venit, primul servit"?
Multumesc,
Andrei Rizea
Se inscriu :
Voinea Sorin din Galați -open
Petrin Mitica din Galați - incepatori
Tufa Gigi din Galați - incepatori
Vantdevara Silviu din Galați - incepatori
Budescu Marian din Galați - incepatori
Badache Andreea din Galați - incepatori
Pe Andreea am trecut-o la Avansați (Mp=12,63), pe lista de așteptare.
Șanse mici ca un jucător de pe locul 1000 să prindă loc la A+.
Pragul rezonabil de expectanță la Avansați ar trebui să fie undeva în jurul locului 400.
Pe Andreea am trecut-o la Avansați (Mp=12,63), pe lista de așteptare.
Șanse mici ca un jucător de pe locul 1000 să prindă loc la A+.
Pragul rezonabil de expectanță la Avansați ar trebui să fie undeva în jurul locului 400.
Salut,
Imi cer scuze pentru off-topic(am doar niste nelamuriri).
As mai avea o intrebare : Daca impartirea jucatorilor pe categorii de valoare(incepatori,avansati,open) se face pe baza MP, nu ar trebui ca si la turneele de acest fel sa se tina cont de acest coeficient?(scopul turneelor A+ este de a apropia jucătorii cei mai buni din circuit, pentru stabilirea unei ierarhii cât mai corecte).
De asemenea, daca ma decid sa ma inscriu la open, se poate sa fac asta in conditiile in care nu s-au ocupat toate locurile?
Comentariu