Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnilor,de cand se fac inscrierile dupa ordinea din clasament si nu dupa ce-a din MP ?
De cand exista AmaTuR prioritatea a fost clasamentul si nu MP-ul!
Nici nu era MP,doar clasament,ulterior s-au facut MP-urile cand sau inmultit aceste intalniri!
Cu respect.
Multumesc frumos pentru un loc pe lista de asteptare,dar nu pot accepta o oferta atat de generoasa.
Nici nu-i nevoie sa ma retrag.
Poate la pensie,cand voi avea timp sa vin la turnee,voi prinde si eu un A+.Deocamdata se vede ca nu sunt un amator suficient de "profesionist"
Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0
As avea o sugestie pentru organizatori suntem multi care venim de la 350,400 de km si ar trebui sa plecam vineri dimineata iar daca sar putea ultima inscriere sa fie joi seara pt a se evita o situatie in care uni dintre noi ar fi printre ultimi pe lista de inscrieri iar vineri dupamasa sa fie scos de pe lista ulterior unor inscrieri de ultim moment .
Subscriu la această propunere. Cred ca trebuie luata această decizie. Și eu am de făcut 500 de km de la Timișoara, fac echipă de transport cu alți participanți,e vorba și de doua nopți de cazare... Mai mult, ultimii care prind lista,precum și primii de pe lista de așteptare vor fi într-o situație foarte incertă, care nu e normal sa fie prelungita pana vineri seara.clasamentul se va posta,probabil, marți,prin urmare se pot face planurile pentru prezența la turneu până joi seara.
As avea o sugestie pentru organizatori suntem multi care venim de la 350,400 de km si ar trebui sa plecam vineri dimineata iar daca sar putea ultima inscriere sa fie joi seara pt a se evita o situatie in care uni dintre noi ar fi printre ultimi pe lista de inscrieri iar vineri dupamasa sa fie scos de pe lista ulterior unor inscrieri de ultim moment .
INSCRIEREA PARTICIPANȚILOR:
- pe forum sau telefonic;
- ultima înscriere joi 3 Martie 2016, ora 18,00;
- ultima retragere vineri 4 Martie 2016, ora 18,00;
- orice înscriere/retragere ulterioară nu va fi luată în considerare;
- absenții vor fi trecuți în clasament cu N - nemotivat;
. Pop Zoltan, Dej, 167 - 21,64 - O asa arata situatia dlui pop zoltan dupa 7 luni de absenta din amatour ,datorita faptului ca in aceste 7 luni a luptat in agfanistan pt tara noastra romania!. Fi-ind plecat nu a mai putut participa la multe concursuri !! de aceea va rog sa ai acordati un wild card special !!! Si sa ai dati voie sa participe daca retragerile si actualizarea clasamentului de la 1 martie nU o vor face !! acesti baieti trebuiesc sa fie cinstiti pt Ca lupta pe fronturilre din strainatate riscandu-si viata !! cu multumiri anticipate DANUT POP ! PS!!.. EL NU STIE DE INTERVENTIA MEA AICI ,CEL PUTIN NU INCA !!
POSIBIL SA NU FACEM DE O MASINA SI SA NE RETRAGEM TOTI DACA ZOLI NU VA PUTEA PARTICIPA !! INSA SPER CA SPIRITUL AMATOUR SI PATRIOT VOR TRIUMFA! ! MULTUMESC !!
Comentariu