Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vandut
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Emil, nu ar strica sa faci precizarea daca vinzi si pe bucati, lemn plus fete, separat...iar asta ar implica sa postezi si fotografii, ( pentru ca stiu ca fotografia este principalul tau hobby), din mai multe unghiuri, pentru ca foto sa fie relevante...ca doar te pricepi...stii tu, sa cada lumina cum trebuie, rezolutie buna, sa poata mari omul poza sa vada mai bine detaliile...
...iar ca recomandare, daca se cumpara lemnul si fata adidas, atunci faci cadou fata aia tuple, neagra, cu zimti lipsa....Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Likes given: 31Likes received: 40
Da e gratis Kokutaku. Nu-mi sa voie sa adaug fotografii la rezoluție mareFH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
BH: XIOM VEGA SPO 2.0
Comentariu
Pai atunci pune foto separat cu lemnul si fetele, si pretul per bucata....si foto suplimentare...la ce rezolutie iti permite administratorul asta, ca vad ca are ceva cu tine si nu-ti permite sa postezi foto mai clare...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Am incercat si nu-mi da voie, imi pare rau. Si cum nu am noroc sa vand, in mod sigur voi ramane cu ea.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de gabikr Vezi postPai atunci pune foto separat cu lemnul si fetele, si pretul per bucata....si foto suplimentare...la ce rezolutie iti permite administratorul asta, ca vad ca are ceva cu tine si nu-ti permite sa postezi foto mai clare...FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Incercati si cu Girlshare, e imposibil sa nu mearga.
Va dau PM cu ce pasi sa urmati.
Stima!!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Postat în original de emipeter Vezi postVand paleta compusa din lemn XIOM HAYABUSA ZXi si fete ADIDAS P 7 si KOKUTAKU 110. PRET 450.
Fata de backand are sarita cativa zimti spre maner.
Se poate vinde si separat, lemnul si fata rosie. Lemn 400 si fata rosie 80. Neagra cred ca o voi pastra amintire...
- - - Actualizat - - -
Postat în original de grasomega Vezi postUrca pozele pe postimage.org la orice rezolutie si pui aici link-urile.Ultima editare de emipeter; 07.feb.2016, 11:08.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
Comentariu
Lemnul arata impecabil...aproape....(vazut personal, cu acea mica aschiere surprinsa de Emil in foto)...iar foto....ce sa mai zic...sunt mult prea 'profesionale' si surprind atat de mult detaliile, incat nu se mai vad liniile generale ale "subiectului"....
Emil, din cauza frunzelor nu mai vedem copacii...foto ar trebui sa surprinda nu doar detaliiile, ci si "intregul'...detaliat...ai nevoie de mai multa..."profunzime"...
P.S. 1. Emil este si fotograf...profesionist, daca putem spune asa...si este interesat de criticile noastre, inclusiv in ceea ce priveste calitatea foto expuse...
2. Una peste alta, lemnul arata excelent.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Ai vazut ca arata foarte bine, la 350 de pret actualizat.
- - - Actualizat - - -
FATA ADIDAS P 7 - 40 LEI
XIOM HAYABUSA ZXi - 350 LEI> lemnul arata foarte bine, cine il va cumpara il poate returna daca nu este asa cum am scris. Multumesc, astept oferte.
Tel . 0743.099.460
- - - Actualizat - - -
La lovitura de pe cant fotografia este macro, factor de marire 1/1, de aceia pare mare.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Modificare pret 345 lei. Lemnul așteaptă cumpărători.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
Comentariu
Lemnul este rabdator....asteapta muuult si bine...
Eventualul cumparator asteapta un pret irezistibil...acum sa vedem ce rabdare are, si pentru cat timp..Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:43.Procesare...X
Comentariu