Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta Tibhar

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Paleta Tibhar

Salu all!

Doresc sa imi fac o paleta din urmatoarele componente:
    Lemn: TIBHAR Samsonov Alpha SGS
    Fete: Tibhar Evolution MX-P grosime 2.0.

Ce parere aveti si ce sfaturi puteti sa imi dati?

E buna combinatia, dara daca jucati departe de masa s-ar putea sa aveti ceva probleme.
    E indicata in special jucatorilor allround(parerea mea), agresivi.
    Daca vreti mai multe sfaturi faceti aici o intrebare http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...i-va-raspundem
    Cu respect!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Multumesc de sfat.

Postat în original de Nomak Vezi post
      E buna combinatia, dara daca jucati departe de masa s-ar putea sa aveti ceva probleme.
      Daca vreti mai multe sfaturi faceti aici o intrebare http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...i-va-raspundem
      Cu respect!!
      Multumesc de sfat.

Comentariu

Postat în original de edyaldea Vezi post
        Salu all!

Doresc sa imi fac o paleta din urmatoarele componente:
        Lemn: TIBHAR Samsonov Alpha SGS
        Fete: Tibhar Evolution MX-P grosime 2.0.

Ce parere aveti si ce sfaturi puteti sa imi dati?

Iintrebarea mea pt tine este, ca sa-ti raspund ce ai scris mai sus este... Care este stilul tau de joc...?.. Cat de avansat esti?.... Si daca este prima ta paleta?.... Si cu paleta ce ai jucat inainte?.... Dupa care ati spun daca este buna paleta de mai sus...!

Postat în original de Nomak Vezi post
        Cu respect!!
        scuze, Nomak te rog numai da sfaturi daca nu cunosti lemnul si fetele de mai sus.... eu am jucat cu paleta de mai sus, si este o paleta rapida nici de cum dupa cum spui tu allround....
        Ce faci daca colegul de mai sus se ia dupa tine si o cumpara paleta de mai sus, si poate este prima lui paleta si crede ca este o paleta allround cum ai spus tu, si merge la Sala si da numai avioane cu ea.....???.... Cred ca nu te superi pe mine, vreau doar sa ai grija ce spui la alti daca nu esti sigur...
        Ultima editare de leo33; 10.feb.2016, 12:15.

Comentariu

Paleta Tibhar

Eu joc ofensiv, agresiv, distanta medie si mica.

Acum am o paleta cu acelasi lemn dar fetele sunt Tibhar Nimbus Sound, grosime 2.0.

Joc - amator mediu.

Comentariu

Tibhar Evolution MX-P ............... o sa ai o paleta mult mai rapida fata de ce ai tu acum, daca nu te deranjeaza este ok, sunt mai tari si mai rapide fata de ai tu acum, poti sa faci schimbare, daca joci te obisnuiesti cu ele...!!! Bafta!
            Ultima editare de leo33; 10.feb.2016, 12:27.

Comentariu

Multumesc mult!!!!

Comentariu

Procesare...
              X