Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am vazut si eu asa ceva, sunt produse de SC VESNICA POMENIRE SRL !!!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
ai un magazin dedicat cu produse sportive pe strada Lipscani, București, unde aveau si huse, chiar si Butterfly, si deasemenea poti incerca magazinul Intersport de la Carrefour Baneasa Shopping City, unde au niste huse dragute dintr-un material foarte bun, la un raport calitate pret foarte bun....vezi tu daca sunt avantajoase ofertele, eu zic ca da...
Varianta "dubla" inca nu am incercat dar incerc cat de curand, asta am facut-o doar de model sa vad daca are trecere, dar sigur are maine o cantaresc, referitor la pret nu stiu exact cat sa cer, va astept cu un pm referitor la pret.
Vorba aia...foarte tare frate!!!Felicitrile mele Radule!
Sincer nu ma asteptam sa iasa asa de bine.
Vreau si eu una neaparat,daca poti sa mai produci si alte huse.
Poti sa-mi raspunzi aici sau pe pm referitor la pret
Referitor la greutate: Are 892 grame dupa cantarul de la alimentara (- 5-6 grame pentru ca era setat pe profit!)
Nu e grea deloc, e foarte frumoasa si de asemenea foarte rezistenta!
Pretul pentru una simpla cu 2 straturi de lac de luciu este de 120 de ron cu tot cu transport (sau 110 de ron fara transport).La pretul acesta peste ani pot sa ii mai dau 1-2 straturi de lac in caz ca e necesar!
sunt incredibil de frumoase "husele" astea..insa sunt destul de greoaie si in cazul in care iesi in weekend la un meci cu prietenii si nu ai masina nu prea iti vine sa cari husa dupa tine...dar imi place foarte mult cum arata..sper sa faci bani din ele
Timo Boll Platin+
Blade: Nittaku Acoustic
FH: Tenergy2.1
BH: Tenergy2.1
Comentariu