Intermezzo #3!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu 'B', Arad . 27.02.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Maine vreau sa postez clasamentul general ... poate ii spuneti sa vada ce face cu exclusivitatea 'ceeaTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Felicitari jucatorilor, castigatorilor si organizatorului, dupa cate vad a fost un turneu foarte reusit. Pacat ca nu am reusit sa vin si eu.
Postat în original de Pitzi Vezi postClasament Amatori
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Dacian Cotca Vezi postLas ca vin luna viitoare...Sper ca veti avea si atunci gulas -vad ca actioneaza ca un magnet pentru jucatori..Ultima editare de alandala; 27.feb.2016, 20:19.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4659
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
REZULTATE OPEN
LOC 1. Roman Bogdan Arad
LOC 2. Prundaru Horia Arad
LOC 3. Spatariu Daniel Arad
LOC 4. Avram Victor Arad
LOC 5. Verdet Adrian Timișoara
LOC 6. Bekesi Zsolt Arad
LOC 7. Boata Edgar Arad
LOC 8. Mihu Eugen Arad
LOC 9. Jichici Jifco Timișoara
LOC 10. Budes Alin Timișoara
LOC 11. Kaposta Victor Arad
S-a jucat sistemul turneu o grupa de 11 , fiecare cu fiecare sa facem mai multa miscareUltima editare de roman bogdan; 27.feb.2016, 21:30.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Bravo Ovi, felicitari pentru locul 1...ai jucat foarte bine...in rest, mancare foarte buna, atmosfera prietenoasa, un sistem la Open interesant dar foarte placut in acelas timp...si nu in ultimul rand toata stima pentru toti cei care s-au ocupat de buna desfasurare al acestui turneu...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Felicitari tuturor participantilor si premiantilor
- - - Actualizat - - -
Felicitari castigatorului de la Open,bv Bogdan!!!,Avram Victor cu care am facut din nou un meci care pe care,de data asta a fost pt mine Victoras(3\1) ,dar la noi e 1x2) ca la pariuri),nu in ultimul rand felicitari colegului Daniel Spatariu pt podium si Kaposta Victor pt niste mingi cum numai pe you tube am vazut,rever exploziv gen Kreanga: De multe ori nu conteaza clasarea conteaza spectacolul oferit si tu ai venit cu ,,condimentele,, necesare,tenisul frumos,bv tie domnule!!!Numai bine,sa ne revedem sanatosi la viitoarele turnee!! Ceau
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:59.Procesare...X
Comentariu