Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfat achizitionare paleta STIGA NAROVA

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sfat achizitionare paleta STIGA NAROVA

Cine imi poate da un sfat.
    Un prieten mi-a propus sa imi vanda o paleta cu 200lei
    Paleta a fost achizitionata in 1995 din Moscova si e in stare ff buna, practic noua, a fost tinuta in dulap
    Paleta e STIGA Taiphoon 2.0 manufactured under license NAROVA
    Merita banii?
    Sau cat merita?
    Un sfat... Multumesc
    PS: nu joc extraordinar (am jucat in tinerete), nu am mai jucat de vreo 6-7 ani si vreau sa ma apuc din nou.
    Timo Boll Forte
    Tenergy 05 2.1 black
    Tenergy 64 1.9 red

Re: Sfat achizitionare paleta STIGA NAROVA

Informatiile de pe net sunt destul de sarace. Teoretic, lemnul cu cat imbatraneste este mai bun dar cauciucul este mai prost. Eu nu as cumpara nici Tenergy, daca ar avea 14 ani.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Stiga Narova : paleta mea din studentie (1992), luata "de la rusi" din piata ... Ce vremuri...
      Lemn foarte subtire (5 straturi), un pic oversize, control extraordinar (dar vibreaza), perfecta pentru joc defensiv.
      Topsheet-ul fețelor rezista incredibil in timp, nu isi pierde elasticitatea ; totusi e batran, acum a devenit semi-antispin, iar controlul a crescut. Buretele nu e dinamic.
      Am jucat / joc inca cu ea in turnee Amatur, dar pe o parte am pus long pips, ca sa fie mai "otravitoare"
      Probabil s-au produs mai multe tipuri de Stiga Narova, cauciucul Narova figura pana prin 2002-2003 in lista ITTF, in 3 versiuni !!!
      Pretul mi se pare exagerat totusi ... trebuie probata, facut un test comparativ de viteza, control, stil de joc etc.
      Hai sa zicem max 80-100 lei pentru "love at first sight" sau colectie ... altfel cel mai bine apelezi direct la Valigti aici pe site si iti cumperi exact ce ti se potriveste, nou si ITTF approved.

Comentariu

Mda , cunoastem . Am tot Stiga Narova dar cu fete Whisp. Tot asa , de prin '93 . Control bun lemnul , vibreaza , fetele au rezistat vreo 10 ani (nejucate) , dar s-au facut antispin in cateva luni odata ce am inceput sa joc cu ea. Mai mult de 50 RON nu as da pe ea noua totusi. Am luat-o parca cu 500 lei pe vremuri
        Fata de setupul meu actual e carton .
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Prietene, paleta pe care intentionezi sa o cumperi, este paleta care mi-a marcat mie "cariera" de amator. Nu as fi schimbat-o pe nimic, iar daca as avea ocazia sa cumpar una acum nu as ezita. Bineinteles, trebuie sa fie in stare buna de functionare. Daca tu nu o cumperi, da-mi te rog link-ul ca o cumpar eu . Topspin incrancenat!

Comentariu

mai baieti de ce inebuniti baiatul?
            a-ti inebunit vreti sa dea 200 ron pe o paleta de 14 ani?
            lemnul ca lemnul,dar fetele sunt super imbatranite?
            nu mai invatati oamenii la prostii!
            cu 200 de ron i-si face paleta bunicica.si apropo cine-i stiga?
            acum s-au mai saltat si ei ca acum 14 ani erau departe de alte firme mult mai consacrate.

Comentariu

Nu erau departe de alte firme consacrate dar paleta aia este o porcarie parerea mea...

Comentariu

"Faimoasa" stiga narova
                http://images.tradera.com/775/75630775_1.jpg

Comentariu

cu asa ceva nu as fi jucat nici pe vremea lui"impuscatul"!
                  mai bine jucam cu meteor sau hanoi cei de varsta mea l-e mai stiti?
                  cand lipeam noi cu solutie de lipit cauciuc si piele care s-e cumpara de la piese de biciclete,ce vremuri!
                  jucam cu mingii sheld parca s-e numeau,ce mai de pistol erau!
                  si acum ne-am smecherit vrem mingii 3 stele!
                  a evoluat mult tenisul asta!
                  dar noi n-e ducem in jos!daca n-ar fi "amatur"-ul asta.......
                  felicitari celor care l-au infiintat!

Comentariu

Postat în original de MARCU SORIN
                    Prietene, paleta pe care intentionezi sa o cumperi, este paleta care mi-a marcat mie "cariera" de amator. Nu as fi schimbat-o pe nimic, iar daca as avea ocazia sa cumpar una acum nu as ezita. Bineinteles, trebuie sa fie in stare buna de functionare. Daca tu nu o cumperi, da-mi te rog link-ul ca o cumpar eu . Topspin incrancenat!
                    Si eu am jukat mult cu aceasta paleta cu ceva timp in urma.
                    Apropo, paleta e in stare foarte buna, si pana la urma am achizitionat-o cu 160 LEI de dragul vremurilor trecute, oricum e net superioara cu ce se gaseste prin Bacău prin magazine, chiar si cele "scumpe" la 100-150 LEI
                    O sa trec la o paleta profi cand voi fi suficient de pregatit.
                    PS: Cred ca te stiu, esti de loc din Pascani, si sigur ne cunoastem, cu ceva timp in urma am preluat aceasta paleta de la tine....
                    Timo Boll Forte
                    Tenergy 05 2.1 black
                    Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Postat în original de teodorus29
                      Paleta din imagine se vede ca nu a fost protejata deloc, cina a jukat cu ea si-a batut joc de ea.
                      O sa fac poze si o sa se vada diferenta intre o paleta ingrijita si una de care iti bati joc...
                      Timo Boll Forte
                      Tenergy 05 2.1 black
                      Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Postat în original de Chiru
                        si apropo cine-i stiga?
                        acum s-au mai saltat si ei ca acum 14 ani erau departe de alte firme mult mai consacrate.
                        ..pe vremea impuscatului jucam cu Gold Cup, daca as fi avut o Stiga eram tatic..

Comentariu

Erau Meteor,Pioneer,Shield Brand,Barna,Hanoi si Stiga iar mai dupa revolutie a inceput JOOLA.
                          Fetele se gaseau greu pe vremurile alea,cine avea paleta cu fete cu burete era smecher.

Comentariu

mai bine abtinete dai 228 pe o timo boll platin plus buna de tot succes
                            Blade: kiso hinoki VII
                            Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
                            tel.0741118700

Comentariu

Timo Boll Platin este sub orice paleta profi second hand,nu lua asa ceva si mai ales la un asemenea pret.Este doar o paleta hobby.

Comentariu

Ce aveti cu omul,poate doreste sa aprinda focul cu ea,deoarece cu cat lemnul este mai vechi ,este mai uscat,deci...
                                Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
                                Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

teodorus29 mersi ca ai facut aceasta afirmatie ca vroiam si eu din auzite ca sunt bune timoboll
                                  Blade: kiso hinoki VII
                                  Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
                                  tel.0741118700

Comentariu

Ia legatura cu Vali din Timișoara prezent aici pe forum si poate iti arata cateva lemne si fete ca are destule in rastel

Comentariu

Postat în original de PRIZA TOK
                                      Ce aveti cu omul,poate doreste sa aprinda focul cu ea,deoarece cu cat lemnul este mai vechi ,este mai uscat,deci...
                                      Tot mereu aveti dreptate dl.doc.ar fi un foc prea costisitor si s-ar arde prea repede din cauza vechimi,mai ales cu fetele WHISP. Personal mai am un exemplar poate putin mai vechi dar pe alt lemn cu care in tinerete am avut placerea sa joc,si cu legitimati acelor vremuri la multi le-a pus probleme cu toate ca se juca setul la 21 pc.,ce vremuri.
                                      Am luat o pereche de lemne cu o suma frumusica,dar de la mama ei.

Comentariu

Sper ca ati realizat ca ati continuat sa postati intr-un topic deschis in 2009...
                                        DHS Hurricane King
                                        XIOM Vega Pro 2.0
                                        XIOM Vega Pro 2.0

Comentariu

Am obs dar trebuia sa ii raspund lui Petre sa nu faca o mare greseala pt ca e pacat sa dea atatia bani pe o paleta hobby.

Comentariu

Procesare...
                                          X