Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Față FH. ptr. lemn Xiom Strato.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Față FH. ptr. lemn Xiom Strato.

După cum am scris în titlu rog pe cei care au jucat sau joacă cu Xiom Strato,ce față folosesc la FH?Sau ce față se potrivește mai bine ptr.FH. pe acest lemn
    Vă mulțumesc.
    Cu deosebită stimă.Remus.

Parerea mea ca ar merge ceas cu Xiom Vega Europe max pe ambele fețe sau un vega pro de 1.8 la Fh si Andro Rasant de 2 mm la Bh ,sau Donic Bluefire JP 01 dar dvs stiti ce joc aveti si ce mana, ce viteza doriti.
    Astea sunt ce as folosii eu, daca va ajuta cu ceva, dar ptr. mai multe combinatii, D-nul Cristi (Grasomega) sunt sigur ca vă va da sfaturi pretioase.
    Bafta!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Mulțumesc dl.Nomak.
      Eu am în vedere mai multe fețe printre care Xiom Omega IV Asia,Yasaka Rakza 7, Yasaka Rising Dragon,Joola Rhyzm 48?,Tibhar Genius și Tibhar Evolution MX-P.
      Mai aștept păreri.
      Stimă.

Comentariu

Postat în original de remy Vezi post
        Mulțumesc dl.Nomak.
        Eu am în vedere mai multe fețe printre care Xiom Omega IV Asia,Yasaka Rakza 7, Yasaka Rising Dragon,Joola Rhyzm 48?,Tibhar Genius și Tibhar Evolution MX-P.
        Mai aștept păreri.
        Stimă.
        Din câte îmi aduc aminte strato e un lemn foarte puternic ceva gen primorac carbon dacă pui pe el fete puternice cu duritate peste medie nu prea o sa lase loc de erori setup ul va fi neiertător la orice ?nt?rziere în deplasare sau unghi nepotrivit fie și cu o virgula, plus ca simtul/controlul vor lăsa mult de dorit. Dar sigur asta depinde de picioarele care susțin m?na ce poartă lemnul
        Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Postat în original de adishorul Vezi post
          Din câte îmi aduc aminte strato e un lemn foarte puternic ceva gen primorac carbon dacă pui pe el fete puternice cu duritate peste medie nu prea o sa lase loc de erori setup ul va fi neiertător la orice ?nt?rziere în deplasare sau unghi nepotrivit fie și cu o virgula, plus ca simtul/controlul vor lăsa mult de dorit. Dar sigur asta depinde de picioarele care susțin m?na ce poartă lemnul
          Nu e puternic, e foarte puternic cu fețe puternice (lansator)
          Blade Buterfly Apolonia Tiago
          FH Tenergy 80
          BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Procesare...
          X