Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fete pentru mingile de plastic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fete pentru mingile de plastic

Ar trebui sa ne orientam catre alte fete? Cele aparute mai nou ,care au denumirea cu litera "P" la final?Din ce am urmarit pe site-urile straine,sunt pareri pro si contra,unii considera ca e strategie de marketing. Intreb ,pentru ca atat eu,cat si un coleg de la sala, trebuie sa schimbam fetele paletelor(din cauza uzurii) si am dori sa aflam parerea celor cu mai multa experienta. Multumesc.
    Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
    "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Am auzit ca si mingile de plastic vor fi schimbate. Prea multe reclamații la calitatea lor. Ma gandesc de ce oare Butterfly nu a iesit cu nimic nou. Poate stiu ei ceva. O față care este deja de mult pe piață si este compatibilă si cu mingile de plastic e Tenergy.
    Victas V22 DE blue 2.0
    Victas Koji Matsushita Special
    Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Le-am cam incercat pe toate din seria Tenergy. Eu le "simt" putin imprevizibile.Ma gandeam sa incerc de la Joola,nu am dat niciodata cu fete de la acest producator.
      "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

Ce aveti in semnătură (baracuda) sunt f.bune dar pe lemn cu limba la suprafață.
        Victas V22 DE blue 2.0
        Victas Koji Matsushita Special
        Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Stiu,joc cu Baracuda de cativa ani. Acum joc cu Timo Boll Spirit(cu fluture negru).

Comentariu

Alege un Tenergy cu care te intelegi mai bine, si te scapa de multa bataie de cap, nervi tociti si buzunare goale! Desi este scumpa, la sfarsit de an, tot mai ieftin iesi cu o pereche de tenergy

Comentariu

05 mi s-au parut cam incontrolabile. Oare ar merge 05fx pe TBS?

Comentariu

Postat în original de jhon Vezi post
                Ar trebui sa ne orientam catre alte fete? Cele aparute mai nou ,care au denumirea cu litera "P" la final?Din ce am urmarit pe site-urile straine,sunt pareri pro si contra,unii considera ca e strategie de marketing. Intreb ,pentru ca atat eu,cat si un coleg de la sala, trebuie sa schimbam fetele paletelor(din cauza uzurii) si am dori sa aflam parerea celor cu mai multa experienta. Multumesc.
                Din cate am citit pe forumuri cele mai bune fete noi pt mingea de plastic sunt Stiga Airoc Astro M si Airoc Astro S
                Lemne: DHS Hurricane Long W997
                FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

05 mi s-au parut cam incontrolabile. Oare ar merge 05fx pe TBS?
                  Cu 05fx o sa aveti ceva mai mult control dar se pierde din viteza putin.
                  Eu m-am inteles mai bine la Fh cu 80, la care o sa ma si intorc.
                  Blade Buterfly Apolonia Tiago
                  FH Tenergy 80
                  BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Foarte bine m-am inteles cu Tibhar Genius,doar ca au viata scurta. Noile fete Evolution MX-S si MX-P or fi mai durabile? Producatorul le-a facut special pentru plastic(cica).

- - - Actualizat - - -

Cat despre Stiga airoc,am dat cu ele,de proba,puse pe un lemn Stiga emerald. Paleta mi s-a parut tun,greu tare de controlat.

Comentariu

Foarte bine m-am inteles cu Tibhar Genius,doar ca au viata scurta. Noile fete Evolution MX-S si MX-P or fi mai durabile? Producatorul le-a facut special pentru plastic(cica).

- - - Actualizat - - -

Cat despre Stiga airoc,am dat cu ele,de proba,puse pe un lemn Stiga emerald. Paleta mi s-a parut tun,greu tare de controlat.
                      Tocmai asta e ideea cu fetele facute pt mingile de plastic! Cu fetele facute pt mingea de celuloid nu poti imprima spin si viteza suficienta pt mingea de plastic si un jucator care are indemanare la masa blocheaza mult mai usor orice lovitura pt ca mingea de plastic e mai lenta! Pt asta sunt facute fetele gen Stiga airoc astro pt ca atunci cand dai sa mearga nu sa doarma mingea pe masa, bineinteles mana si miscarea trebuie ajustate la aceste fete
                      Lemne: DHS Hurricane Long W997
                      FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                      BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Cred ca Rakza x,Acuda p1,sunt si ele bune.
                        nittaku septear
                        fh-yasaka rakza x/bh-yasaka rakza 7 soft

Comentariu

Procesare...
                        X