Ar trebui sa ne orientam catre alte fete? Cele aparute mai nou ,care au denumirea cu litera "P" la final?Din ce am urmarit pe site-urile straine,sunt pareri pro si contra,unii considera ca e strategie de marketing. Intreb ,pentru ca atat eu,cat si un coleg de la sala, trebuie sa schimbam fetele paletelor(din cauza uzurii) si am dori sa aflam parerea celor cu mai multa experienta. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fete pentru mingile de plastic
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Fete pentru mingile de plastic
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
Am auzit ca si mingile de plastic vor fi schimbate. Prea multe reclamații la calitatea lor. Ma gandesc de ce oare Butterfly nu a iesit cu nimic nou. Poate stiu ei ceva. O față care este deja de mult pe piață si este compatibilă si cu mingile de plastic e Tenergy.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Le-am cam incercat pe toate din seria Tenergy. Eu le "simt" putin imprevizibile.Ma gandeam sa incerc de la Joola,nu am dat niciodata cu fete de la acest producator.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Ce aveti in semnătură (baracuda) sunt f.bune dar pe lemn cu limba la suprafață.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Stiu,joc cu Baracuda de cativa ani. Acum joc cu Timo Boll Spirit(cu fluture negru).Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Alege un Tenergy cu care te intelegi mai bine, si te scapa de multa bataie de cap, nervi tociti si buzunare goale! Desi este scumpa, la sfarsit de an, tot mai ieftin iesi cu o pereche de tenergy
Comentariu
05 mi s-au parut cam incontrolabile. Oare ar merge 05fx pe TBS?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Postat în original de jhon Vezi postAr trebui sa ne orientam catre alte fete? Cele aparute mai nou ,care au denumirea cu litera "P" la final?Din ce am urmarit pe site-urile straine,sunt pareri pro si contra,unii considera ca e strategie de marketing. Intreb ,pentru ca atat eu,cat si un coleg de la sala, trebuie sa schimbam fetele paletelor(din cauza uzurii) si am dori sa aflam parerea celor cu mai multa experienta. Multumesc.Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Postat în original de jhon Vezi post05 mi s-au parut cam incontrolabile. Oare ar merge 05fx pe TBS?
Eu m-am inteles mai bine la Fh cu 80, la care o sa ma si intorc.Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
Foarte bine m-am inteles cu Tibhar Genius,doar ca au viata scurta. Noile fete Evolution MX-S si MX-P or fi mai durabile? Producatorul le-a facut special pentru plastic(cica).
- - - Actualizat - - -
Cat despre Stiga airoc,am dat cu ele,de proba,puse pe un lemn Stiga emerald. Paleta mi s-a parut tun,greu tare de controlat.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Postat în original de jhon Vezi postFoarte bine m-am inteles cu Tibhar Genius,doar ca au viata scurta. Noile fete Evolution MX-S si MX-P or fi mai durabile? Producatorul le-a facut special pentru plastic(cica).
- - - Actualizat - - -
Cat despre Stiga airoc,am dat cu ele,de proba,puse pe un lemn Stiga emerald. Paleta mi s-a parut tun,greu tare de controlat.Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:48.Procesare...X
Comentariu