Paleta musko vanduta lui Buzatu Vasile!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand fete second
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
junior- 14.dec.2013
- 97
- capleni satu mare
- 50
Likes given: 2Likes received: 0
buna sunt Tillinger74 am mai multe lemne scimb nu te intereseaza cu paleta palatinus,am lemne petr korbel anatomic in stare perfecta,xiom axelo in stare fbuna,victas firefall ac o mica atingere la ora 9,daca te intereseaza putem discuta nr tel.074 221 47 55 cu stima
Comentariu
Scuze vad ca nu am mentionat in primul post dar paleta este vanduta lui buzatu vasile. am scris doar in ultimul post!!!
- - - Actualizat - - -
Actualizat!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
buna, mai aveti tenergy o5 neagra?multumescBlade: --Butterfly W. Schlager carbon ; --Forhand: Dignigs 05 ;-- Backhand: Dignigs 05
Comentariu
TSP Ventus Soft dimensiuni 149/155 / Butterfly tenergy 05 dimensiuni 151/157 Vandute restul Valabil!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Buna ziua. Ma intereseaza Omega IV pro rosie 150/153. Va rog sa ma sunati 0757037463. StimaJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Ma bucur vasile ca e ok paleta.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
stai la rand bogdane ca prima data tre sa primesc eu
- - - Actualizat - - -
Xiom Omega IV Europe RETINUTAFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Valabil!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Pe langa Xiom Omega IV Europe va rog sa-mi retineti si Tibhar Evolution FX-P (v-am sunat ieri dar probabil ati uitat). Maine ajung la banca si depun banii in cont.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Am tinut cont si de fx-p mihai.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Actualizat!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
Vasile , fa si tu ce fac si eu, bea o bere inainte de un meci tare , si sa vezi ca nu-ti mai tremura mana, si mintea ti-e limpede))))))))Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Pachetul a ajuns astazi. Fetele arata chiar mai bine decat in poze. Urmeaza sa probez si lipiciul. Multumesc pentru produse.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Valabil!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:14.Procesare...X
Comentariu