Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Exista varianta de transfer de la Open la Avansati?
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Se retrag Aungurencei Miruna si Aungurencei Ovidiu de la Open
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Se poate face transferul, dar jucătorul transferat de la Open va fi ultimul pe lista de așteptare de la Avansați.
Atunci raman la open,multumesc.
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Pentru a nu prelungi turneul Open spre miezul nopții vom face pauză de o oră (între 14,00 - 15,00) la Avansați, timp în care Avansații pot servi masa, socializa în exteriorul sălii și organizatorii pot prelucra rezultatele din grupele inferioare, iar Open-iștii vor juca primele 2-3 meciuri în sistemul o grupă la două mese.
La ora 15,00 când se va da startul la grupele superioare Avansați, Open-ul va reveni la sistemul clasic o grupă la o masă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru a nu prelungi turneul Open spre miezul nopții vom face pauză de o oră (între 14,00 - 15,00) la Avansați, timp în care Avansații pot servi masa, socializa în exteriorul sălii și organizatorii pot prelucra rezultatele din grupele inferioare, iar Open-iștii vor juca primele 2-3 meciuri în sistemul o grupă la două mese.
La ora 15,00 când se va da startul la grupele superioare Avansați, Open-ul va reveni la sistemul clasic o grupă la o masă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Mi se pare cel mai corect ca ne puneti la dispozitie programul sub aceasta forma. E foarte transparent si cred eu ca stie astfel fiecare cam ce inseamna desfasurarea intreaga a concursului. Felicitari!
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
D-nule Marian Oancea va pare asa de bine ca ma retrag , merita un like acel post ?. Marcel mi-a multumit pentru post in sensul ca l-am anuntat din timp..., dar dvs? "LIKE" n-am inteles ... Sincer mie nu mi-a facut nici o placere ca a trebuit sa ma retrag de la acest concurs. Consider ca am multi prieteni la Bacău pe care mi-ar fi placut sa-i intalnesc.
Comentariu