Maine imi vin 2 fete noi asa ca donez fetele mele vechi:yasaka rakza x si yasaka rakza 7 soft. Cine e interesat sa-mi dea mesaj.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donez fete paleta
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Petrica,adaug si eu un lemn Donic , sa facem paleta completa.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Adaug si 2 fete Donic: Baracuda si Baracuda Big Slam. Sunt in stare destul de buna,am jucat cu ele la Roman.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 930
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 354
As dori si eu daca mai aveti,am o gramada de copii pe care ii invat tenis si nu imi ajung paletele cand vin cu totii la sala.YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
Postat în original de valentin soare Vezi postAs dori si eu daca mai aveti,am o gramada de copii pe care ii invat tenis si nu imi ajung paletele cand vin cu totii la sala.
Comentariu
junior- 24.ian.2015
- 97
- Fălticeni , Jud. Suceava
- 30
Likes given: 10Likes received: 0
Foarte frumos din partea dumneavoastra ! FelicitariFH: XIOM VEGA PRO
LEMN : BT MAZE Advance - AN
BH : XIOM YANUS-DF
Comentariu
boboc- 06.aug.2007
- 8
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 1
1 fata Baracuda de la useul Jhon banat pleaca la dl. Tabrean Bogdan.
1 fata Bracuda de la userul Jhon banat pleaca la dl. Plaiasu.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Donic de la userul Jhon banat pleaca la userul Reveneala,doar sa-mi lase adresa in privat.nittaku septear
fh-yasaka rakza x/bh-yasaka rakza 7 soft
Comentariu
Postat în original de TimoBoll_Hetric Vezi post1 fata Baracuda de la useul Jhon banat pleaca la dl. Tabrean Bogdan.
1 fata Bracuda de la userul Jhon banat pleaca la dl. Plaiasu.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Donic de la userul Jhon banat pleaca la userul Reveneala,doar sa-mi lase adresa in privat.
paul matei bloc m1 ap. 12 str. N bălcescu oraș balș jud. Olt.. Mulțumesc mult.
Comentariu
junior- 24.ian.2015
- 97
- Fălticeni , Jud. Suceava
- 30
Likes given: 10Likes received: 0
Adrsa mea de Brașov este :
Oras Brașov , Judet Brașov
Str. Rozmarinului nr. 3
Bloc 10 , scara B , apartament 6
Cod postal 500322
Multumesc inca odata !FH: XIOM VEGA PRO
LEMN : BT MAZE Advance - AN
BH : XIOM YANUS-DF
Comentariu
Azi pleaca materialele catre beneficiari. Scuzati intarzierea,va rog.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 930
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 354
Au sosit fetele de paleta,va multumesc din suflet,copii se vor bucura enorm.YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:50.Procesare...X
Comentariu